Trenerica ragbija vodila svoj tim s djetetom u naručju

Djeca s roditeljima na poslu su u posljednje vrijeme sve češća situacija. Tako možemo čuti da ih majke vode na konferencije, a na posljednjem eventu u našoj organizaciji imali smo i sami tu čast da nam se pridruži dvoipolmjesečna beba koja je većinu vremena spavala.

Beba na konferenciji danas #mamepoduzetnice #mompreneur

Objavu dijeli Women in Adria (@womeninadria)

Djeca s roditeljima na radnom mjestu

I neke političarke dovode djecu u Parlament, a islandska političarka je jednom prilikom tijekom govora dojila kćer. Kako je kazala, u raspravu se trebala uključiti jer je sama predlagala taj zakon, a u tom trenutku kćer joj je bila gladna te je htjela spriječiti da zaplače.

Naše poduzetnice ne srame se priznati da ponekad moraju uskladiti sastanke i djecu, a sve to rade vrlo uspješno.

Nedavno je sve oduševio i košarkaški trener iz Litve koji je svog igrača pustio da nazoči rođenju djeteta, iako su igrali važnu utakmicu za ulazak u finale. Na press konferenciji je istaknuo kako je rođenje djeteta vrhunac iskustva koje čovjek može imati, a ekipa je usprkos tome što je nedostajao jedan igrač, uspjela pobijediti.

Trenerica s djetetom na terenu

A ono što u posljednje vrijeme kruži Twitterom je snimka utakmice ragbija u kojoj trenerica vodi tim s djetetom u naručju. Zahra Nouri je izbornica ženske ragbi ekipe iz Irana, a radi i s timom Setaregan R.F.C. iz Teherana.

Komentari na trenericu s djetetom na terenu su uglavnom pozitivni, mnogi je vide kao superženu, a jedan se muškarac našalio kako oni jedna uspijevaju držati djecu u naručju kada samo gledaju utakmicu.

Ovaj video jasno pokazuje kako su žene sklone multitaskingu. 

Foto: Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više