Uz Lineu Snellu vitka linija dostižan je cilj! Upoznajte 5 tretmana koji će vas dovesti do izvrsnih rezultata

Želite se više posvetiti sebi i svom tijelu te krenuti s redovitom tjelovježbom, zdravije jesti i imati pomoć na tom putu? Linea Snella je zelena za uspješne i samouvjerene žene gdje se polaznicama pruža jedinstven individualni koncept mršavljenja i oblikovanja tijela.

Prirodan pristup uz stručni nadzor

Za svaki pojedini slučaj Linea Snella izabire holistički pristup koji će zasigurno uroditi plodom. Radi se o jednom od najprirodnijih, neinvazivnih, neškodljivih i zasigurno najučinkovitijih pristupa za oblikovanje figure. Ovi programi temelje se na 30-ogodišnjem prikupljanju znanja i iskustvu s oblikovanjem figure i očuvanjem trajne forme, pri čemu je od središnjeg značaja postizanje dobrog osjećaja i samopouzdanja.

Ovaj program prije svega daje nježnu potporu i usmjerava klijentice prema trajnom rješavanju nezdravih navika, podižući istovremeno zadovoljstvo i samopouzdanje svojih klijentica, a sve to bez gladovanja te napornog i ekstremnog vježbanja. Linea Snella pristup uključuje individualno kreirane prirodne terapije i osobnog terapeuta koji stručnim savjetima pomaže klijenticama u ostvarenju njihova cilja.

Trajno rješavanje nezdravih navika

Umjesto o izgubljenim kilogramima, u Linea Snelli radije se priča o izgubljenim centimetrima. Svi znamo da možemo imati i istu kilažu, a tijelo nam istovremeno može potpuno drugačije izgledati. Važniji je odnos postotka masnoće i mišića u tijelu. Ipak, svi volimo vidjeti i promjene u brojkama na vagi, zar ne? Važno je znati da se preporuča gubitak od 3 do 4 kilograma mjesečno. Zašto ne više?

Ako tijelo gubi oko jedan kilogram tjedno, znači da ne dovodimo organizam u stanje šoka i dajemo sami sebi šansu za dugoročnu promjenu navika bez blic dijeta s jo-jo efektom.

Važno je naučiti voljeti tijelo i dati mu kvalitetne namirnice koje tada ono može pretvoriti u prijeko potrebnu energiju.

5 učinkovitih tretmana

Oblikovanje ženskog tijela izazov je koji već desetljećima muči čak i znanstvenike! Linea Snella koristi metodu koja se temelji upravo na znanstvenim otkrićima, a ujedno u obzir uzima i činjenicu da je gubitak suvišnih centimetara i masti kod svake žene vrlo individualan. Iz tog razloga nudi bogat izbor tretmana koji osiguravaju najbolje moguće rezultate u najkraćem mogućem vremenu. Upoznajte 5 tretmana koji će vam pomoći da vaše tijelo izgleda baš onako kako želite!

1. Thermoslim terapija ciljano je vježbanje pod posebnim termofizikalnim uvjetima i infracrvenim zrakama. Ono omogućava brzo poboljšanje tonusa kože te 3 – 4 puta brži gubitak masnih naslaga na onim dijelovima tijela s kojih ih je najteže eliminirati.

tretmani za mršavljenje

2. Bodywarm terapija specijalna je vrsta saune koja osigurava da koža uslijed gubitka suvišnih kilograma ostane čvrsta i napeta. Namijenjena je učvršćivanju tkiva i većoj elastičnosti kože. Odličan je izbor za smanjivanje celulita jer pospješuje prokrvljenost i učinkovito eliminira zadržavanje vode u tijelu.

tretmani za mršavljenje

3. Thermobike uključuje vježbanje na spravi sličnoj biciklu, kojom se prije svega eliminiraju masne naslage na bedrima, stražnjici i bokovima. Brojne žene koje imaju sasvim zadovoljavajuću tjelesnu težinu nisu zadovoljne oblikom svoga tijela. Thermobike je odlično rješenje za ciljano djelovanje na masne naslage koje se nalaze na točno određenim dijelovima tijela, jačanje mišićnih struktura i učinkovito preoblikovanje figure.

tretmani za mršavljenje

4. Vibracijsko vježbanje poseban je oblik kombiniranja tjelovježbe i posebnih vibracija pomoću sprave koja se zove Powertrainer. Putem vibracija možemo postići progresivan gubitak kilograma jer se aktiviraju skoro svi mišići, mišićna vlakna i mišićne skupine. Ako ovu metodu uspoređujemo s klasičnim vježbanjem, ona nam može uštedjeti čak 85% vremena i uloženog napora za postizanje željenog rezultata.

5. Ultrazvuk – kavitacija je učinkovit, potpuno neinvazivan i bezbolan postupak učinkovitog odstranjivanja celulita. Kavitacijom pospješeno izlučujemo masne stanice iz tijela na način da u tijelu izazovemo potpuno prirodan biološki proces.

Odaberite program koji je individualno prilagođen vašim osobnim potrebama, a uključuje najsuvremenije terapije oblikovanja tijela koje su sadržajno neograničene i započnite svoju transformaciju!

Sve WiA članice ostvaruju posebne pogodnosti u centru za mršavljenje i oblikovanje tijela Linea Snella

Foto: Linea Snella

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...