Tri zdrava snacka koja morate imati u svojoj ladici

Između glavnih obroka obično posežemo za nezdravom hranom. Želite li utažiti svoju glad, učinite to zdravim snackovima.

Uživajte u zdravim grickalicama

Energetske kuglice, Granolica ili Čips od jabuke su snackovi koje morate imati u svojoj ladici.

Energetske kuglice Mihaele Devescovi

Ako ste u potrazi za malim slatkim zalogajem, energetske kuglice su kao stvorene za takve gušte. Sastoje su od indijskog oraščića, badema, suhih smokvi, suhih datulja, chia sjemenki, agava sirupa te kakaa u prahu.

zdravi snackovi

Ovi slatki i ukusni energetski zalogajčići pakirani su u atraktivne kutijice, a u svakom pakiranju nalazi se od 10 do 14 komada, težine 100 grama. Potrebno ih je čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Granole tvrtke Granolica

Granola je hrskava, termički obrađena, mješavina zobenih pahuljica ili sjemenki i orašastih plodova s dodatkom meda i začina i uobičajena je hrana za doručak ili međuobrok, no može biti i zdrava grickalica. Zbog svoje hranjivosti i energetskih vrijednosti preporučeno ju je konzumirati i tijekom sportskih aktivnosti jer podiže energiju, pospješuje probavu i blagotvorno djeluje na organizam.

zdravi snackovi

Najčešće se konzumira u kombinaciji s jogurtom ili mlijekom uz dodatak meda i/ili voća (svježeg i/ili sušenog), no moguće ju je konzumirati samostalno ili u nebrojenim kombinacijama smootija, tvz. “frozen yoghurta” ili sladoleda. Također, može poslužiti kao zrnati preljev ili dodatak za razne vrste kolača ili slastica.

Granola je hrvatski je proizvod nastao dugotrajnim usavršavanjem omjera sastojaka i optimalne termičke obrade pod nazivom robne marke Granolica.

Čips od jabuke Silvije Repić

I Sana delikatese nude šest novih zdravih grickalica. Riječ je o čipsu od jabuke, za koji djeci ne trebaju ograničenja. Uronjeni u vrhunsku mliječnu čokoladu bogatog okusa, pogodni su za svaku priliku i odlični za druženje jer ih svi vole.

Čips od jabuke Jonathan, s mliječnom, bijelom ili tamnom čokoladom te Štapići bez kore i s mliječnom čokoladom pravo su otkriće, a i bez glutena su. Uz to, Čips od jabuke Jonathan, Štapići od jabuke te Čips od jabuke s tamnom čokoladom imaju i veganski certifikat.

Ovi proizvodi zasigurno predstavljaju novi način uživanja u grickalicama.

Foto: Pexels, Sirova hrana, Granolica, Sana delikatese

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

p&g mamforce

Direktorica P&G-a: ‘Potencijal treba njegovati, a dobar kadar zadržati’

Svako radno okruženje ima svoje specifičnosti i svoje izazove. Male tvrtke, žensko poduzetništvo, velike kompanije, multinacionalne korporacije. Što je teže i...