Trogir, Brown Beach House hotel – 10% popusta

Brown Beach House je boutique hotel dizajniran za odmor u ležernoj raskoši. Nalazi se na samo nekoliko koraka od plaže, u neposrednoj blizini Trogira, jednog od najljepših gradova u Hrvatskoj.

Dizajner Saar Zafrir kreirao je gotovo imaginaran koncept prostora u impozantnoj zgradi Duhanka koja datira još iz početka 20.stoljeća, koji je istovremeno hip I sofisticiran. Hotelom prevladava art-deco stil zbog čega ga često nazivaju najfotogeničnijim hotelom na Jadranskoj obali, gdje glavnu ulogu preuzima naš poznati crno – bijeli bazen.

Pored smještajnih jedinica hotel nudi potpunu relaksaciju u svom Spa centru čije su usluge poput korištenja bazena, saune, jacuzzija, relax zone I teretane , potpuno besplatne za sve goste koji odsjedaju u hotelu. Hotelski restoran Cartina gostima nudi kvalitetu, kreativnost i urbani mediteranski štih, gdje mirisi kadulje, ružmarina I maslinovog ulja ( koje sami proizvodimo ) zaokružuju osjećaj boravka u istinskom hedonističkom raju.

Svi gosti hotela imaju potpuno besplatan parking, neograničeni Wifi te korištenje bicikala za istraživanje svega što ova destinacija ima za ponuditi.

Sve Women in Adria članice ostvaruju 10% popusta na redovne cijene smještaja i 10% popusta na posebne ponude objavljene na linku.

Popust se koristi uz predočenje članske iskaznice, a termin je potrebno unaprijed rezervirati direktno s Hotelom uz napomenu da će se koristiti popust.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime