Unesite malo osobnosti u vaš poslovni event

Događanja u poslovnom svijetu sve češće osim velikih korporativnih uključuju i manje uredske zabave, proslave obljetnica ili rođendana.

Bilo da se radi o malom znaku pažnje kolegici ili kolegi iz ureda uz poklonjen cvijet, slatkom kutku punom prefinih zalogaja ili velikom događanju s brendiranim 3D prikazima i posebno osmišljenim večerama, svaki se event može učiniti posebnim.

cvjetni_dizajn2

Jednostavan i efektan cvjetni dizajn

Kad je u pitanju poslovni prijem ili uredska zabava, jednostavnim cvjetnim dizajnom i okom za detalje, dinamičnim rasporedom različitih vaza ili s nekoliko posebnih i drukčijih instalacija Cvijet Kreativa može razigrati kulisu vašeg događanja i upotpuniti je s pomno odabranim cvjetovima.

Ponekad odvažnim i jakim bojama, a nekad nježnim nijansama, svaki cvijet posebno i na svoj način može ispričati dio vaše priče i upotpuniti cijeli vizual.

Svijeće će svakako dodati toplinu, a nije svejedno koje svijeće i kako upotrijebiti. Iako se prostom oku čini lako, jednostavnost dizajna nije uvijek tako lagana.

Kao što i mudar čovjek u nekoliko riječi može ukazati na bit za koju bi običan čovjek potrošio sate pripovijedanja, tako i iskusan aranžer i dizajner može osmisliti i izraditi poseban i personalizirani dizajn i cvjetnim detaljima naglasiti temu, boju, slogan ili kompletni vizual.

cvjetni dizajn

Tu Cvijet Kreativa dolazi s misijom da vaše trenutke učini nezaboravnima i posebnima. Drugim riječima, vaši gosti, klijenti i kolege još će se dugo i rado sjećati svih vaših događanja i pamtiti ih po jedinstvenom i originalnom predstavljanju upravo vaše vizije.

Kreativnost je vrlo važna pri osmišljavanju događanja, no uz nju moraju uvijek biti  visoki standardi poslovanja, samo najbolji i provjereni  izvođači,  a zadovoljstvo i zaštita klijenata svakako je njihov imperativ.

Za više informacija posjetite njihovu službenu stranicu.

Foto: léTIM – visual communication & photography

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više