Uskoro počinje ljetni semestar tečajeva stranih jezika u Školi stranih jezika SMART

Kako svijet svakim danom postaje sve veće “globalno selo” i dalje smatramo da što smo više kulturno osviješteni, tim bolje možemo stajati na usluzi našim klijentima ili tržištu u potrazi za novim strankama.

Ako Vam je dosadilo počinjati učiti novi jezik, ali niste ostvarili Vaše ciljeve ili ne govorite tečno, tada Vas možda samo netko treba dodatno motivirati i ukazati na prednosti poznavanja stranih jezika.

Istraživanje koje je nedavno provedeno na velikom broju ispitanika pokazalo je da gotovo 75 % ispitanika smatra kako je poznavanje stranih jezika presudno u pronalaženju radnog mjesta te da je potrebno govoriti više jezika, a ne samo engleski.

Škola stranih jezika SMART

Ukoliko tražite školu koja će vam pružiti motivaciju i kvalitetnu nastavu te Vam na zabavan način približiti strani jezik i kulturu, potražite Školu stranih jezika SMART na sljedećoj lokaciji: Palinovečka 19 (Vrbani).

SMART grupa uspješno posluje već 10. godinu te u svojoj jedinstvenoj ponudi nudi sve jezične usluge, od tečajeva stranih jezika za odrasle i djecu, prijevoda, lektura i sudskih tumača do individualne poduke te tečajeva za tvrtke, a također smo vlasnici Centra za talijanski jezik i kulturu “CIAO!”.

U Školi stranih jezika SMART u tijeku su upisi na tečajeve stranih jezika, a nastava za odrasle u ljetnom semestru počinje 15.02.2016. Tečajevi se odvijaju dva puta tjedno u popodnevnim satima, no možete ugovoriti i individualnu nastavu čiji se termini onda ugovaraju prema Vašim mogućnostima.

Škola SMART ujedno nudi i dolazak profesora u tvrtku kroz uslugu ‘Smart2go’ što je izuzetno pogodno za tvrtke koje imaju specifične želje i potrebe.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, uveli smo i nastavu putem Skypea namijenjenu polaznicima koji su često na putu ili su spriječeni dolaziti na redovnu nastavu. Ovaj način pokazao se izuzetno uspješnim, te se trenutno sve više polaznika odlučuje na upravo ovakvo netradicionalno školovanje.

Izuzetno smo ponosni i na naše SMART KIDS programe, a jedan od njih je jedinstveni tečaj jezika za predškolce pod imenom Let’s dance. U sklopu ovog 3 u 1  (ples, pjesma, učenje jezika) djeca uče jezik kroz ples i pjesmu.

Vjerujemo kako svaki novonaučen jezik nam otvara nova vrata i obogaćuje naš život, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Za sve članice Women in Adria Škola stranih jezika SMART odobrava popust od 10% za sve redovne opće tečajeve stranog jezika uz koje će dobiti i gramatiku za lakše učenje jezika i Smart Card iskaznicu pomoću koje naši polaznici ostvaruju razne popuste i pogodnosti na naše usluge i usluge naših partnera.

Info i foto: Škola stranih jezika SMART

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više