Utjecajne žene na LEAP Summitu o važnosti ženskog poduzetništva

Koliko je teško ženama uspjeti u poslovnom svijetu? Kako se nositi s kolegama koji nemaju povjerenja? Kako se dokazati? Pitanja su s kojima se, nažalost još uvijek, susreću žene u poslovnom svijetu.

Potencijal ženskoga poduzetništva je velik a samo je jedna trećina žena zastupljena u europskome poduzetništvu.

LEAP Summit želi motivirati žene da postanu poduzetnice

Zagrebački LEAP Summit ugostit će nekoliko uspješnih žena kojima je cilj putem govora, panela i radionica motivirati i podijeliti svoja znanja te potaknuti djevojke da se okušaju u poslovnom svijetu.

Liat Aaronson, Adv., suvlasnica Marker LLC, Venture capital tvrtke sa sjedištima u New Yorku i Izraelu jedna je od vodećih osoba izraelske start up scene. Objasnit će zašto je poduzetničko znanje i razmišljanje krucijalno u današnjem dinamičnom i promjenjivom svijetu. Podijelit će svoje savjete i potaknuti djevojke da i same postanu poduzetnice!

Seema Aggarwal, zadužena za digitalni marketing u Walt Disney-u, vodila je projekte digitalne transformacije za vladu, obrazovanje I financijski sektor. Predaje na brojim britanskim obrazovnim ustanovama a u Zagrebu će svim zainteresiranima podijeliti svoje bogato iskustvo.

leap summit

Na panelima utjecajne žene iz cijelog svijeta

Interaktivni paneli okupit će utjecajne žene iz cijelog svijeta. Na panelu o Startup industriji sudjelovat će Dea Vladilo, voditeljica odnosa s javnošću startupa s najvećim poslovnim uspjehom u jadranskoj regiji, Bellabeat. A na panelu o poduzetničkom ekosistemu sudjelovat će Saskia Harkema, stručnjakinja za poduzetništvo, inovacije, vodstvo i promjene.

Na panelu ”Skupljajte iskustva, a ne stvari” sudjelovat će Ella Dvornik, blogerica i jedna od najutjecajnijih Hrvatica na društvenim mrežama, Nika Bogranović, urednica i blogerica na Explore Dream Discover. Pričati će o putovanjima i objasniti zašto je bitno izaći van svoje zone komfora te kako je biti žena solo putnica.

Ida Pandur, direktorica digitalne agencije ENTG, mlada je specijalistica za digitalni marketing koja već 7 godina radi u toj industriji. Održat će radionicu na kojoj će podijeliti svoje iskustvo i znanje o digitalnoj industriji. Na radionici možete sudjelovati prijavom na www.leapsummit.com.

leap summit

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Transparentnost korištenja novca

Glas Poduzetnika traži potpuno transparetno korištenje 10 milijardi eura za spas...

UGP ukazuje na nužnost transparentnog korištenje novca koji će Hrvatska, najvjerojatnije, dobiti od Europske unije za spas gospodarstva. Smatramo kako je...