Utjecajne žene na LEAP Summitu o važnosti ženskog poduzetništva

Koliko je teško ženama uspjeti u poslovnom svijetu? Kako se nositi s kolegama koji nemaju povjerenja? Kako se dokazati? Pitanja su s kojima se, nažalost još uvijek, susreću žene u poslovnom svijetu.

Potencijal ženskoga poduzetništva je velik a samo je jedna trećina žena zastupljena u europskome poduzetništvu.

LEAP Summit želi motivirati žene da postanu poduzetnice

Zagrebački LEAP Summit ugostit će nekoliko uspješnih žena kojima je cilj putem govora, panela i radionica motivirati i podijeliti svoja znanja te potaknuti djevojke da se okušaju u poslovnom svijetu.

Liat Aaronson, Adv., suvlasnica Marker LLC, Venture capital tvrtke sa sjedištima u New Yorku i Izraelu jedna je od vodećih osoba izraelske start up scene. Objasnit će zašto je poduzetničko znanje i razmišljanje krucijalno u današnjem dinamičnom i promjenjivom svijetu. Podijelit će svoje savjete i potaknuti djevojke da i same postanu poduzetnice!

Seema Aggarwal, zadužena za digitalni marketing u Walt Disney-u, vodila je projekte digitalne transformacije za vladu, obrazovanje I financijski sektor. Predaje na brojim britanskim obrazovnim ustanovama a u Zagrebu će svim zainteresiranima podijeliti svoje bogato iskustvo.

leap summit

Na panelima utjecajne žene iz cijelog svijeta

Interaktivni paneli okupit će utjecajne žene iz cijelog svijeta. Na panelu o Startup industriji sudjelovat će Dea Vladilo, voditeljica odnosa s javnošću startupa s najvećim poslovnim uspjehom u jadranskoj regiji, Bellabeat. A na panelu o poduzetničkom ekosistemu sudjelovat će Saskia Harkema, stručnjakinja za poduzetništvo, inovacije, vodstvo i promjene.

Na panelu ”Skupljajte iskustva, a ne stvari” sudjelovat će Ella Dvornik, blogerica i jedna od najutjecajnijih Hrvatica na društvenim mrežama, Nika Bogranović, urednica i blogerica na Explore Dream Discover. Pričati će o putovanjima i objasniti zašto je bitno izaći van svoje zone komfora te kako je biti žena solo putnica.

Ida Pandur, direktorica digitalne agencije ENTG, mlada je specijalistica za digitalni marketing koja već 7 godina radi u toj industriji. Održat će radionicu na kojoj će podijeliti svoje iskustvo i znanje o digitalnoj industriji. Na radionici možete sudjelovati prijavom na www.leapsummit.com.

leap summit

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više