U McDonald’s restoranima diljem Hrvatske od danas je dostupan Vegan burger

Novi proizvod razvio je hrvatski tim, a cjenovno je u rangu s ostalim dostupnim McDonald’s burgerima.

Vegan burger novi je proizvod kojim je McDonald’s danas obogatio hrvatsku vegansku ponudu. Ovaj veganski burger sastoji se od finog peciva posutog sezamom unutar kojeg se nalaze odrezak od soje, kiseli krastavci, ketchup i senf, kao i zelena salata, svježa rajčica i luk s hrvatskih polja, a ovu recepturu je razvio hrvatski McDonald’s tim.


Pročitajte više: Morate isprobati ove zdrave i ukusne veganske burgere!


Burger nije nužno nezdrav!

Ovaj novi burger sadrži sve nutritivne vrijednosti koje su potrebne za uravnoteženi obrok, a gotovo 3.500 McDonald’s djelatnika pripremat će ga u svim restoranima diljem Hrvatske, bez iznimke.

“Kontinuirano radimo na ponudi, a inspiraciju za nove proizvode najvećim dijelom crpimo iz informacija koje nam daju naši gosti. Zahvaljujući dijalogu s njima, uvidjeli smo rastuću potrebu za veganskim jelovnikom pa je uvođenje Vegan burgera bio jedini logičan korak,” rekao je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

Vegetarijanci i vegani bez sumnje su oduševljeni ovim novitetom u McDonald’s restoranima.


Pročitajte više: Mini hamburger-pizza krumpiri punjeni Sana hummusom


Vegetarijanci i vegani dolaze na svoje

McDonald’s je u travnju ove godine svoju stalnu ponudu obogatio i vegetarijanskim proizvodima, a gosti svoje omiljene napitke odnedavno mogu naručiti i sa sojinim mlijekom. U ponudi McCaféa su također dostupne i slastice bez glutena te Veganski kolač od jabuka. Ponuda se širi kako bi udovoljila to širem spektru gostiju.

Novi Vegan burger svi gosti mogu potražiti u McDonald’s restoranima, na McDrive linijama te putem dostave – zasebno i u McMenu opcijama, a proizvod je cjenovno u rangu s ostalim burgerima iz ponude. Vegetarijanci i vegani tako neće morati izdvojiti dodatan iznos kako bi se hranili u skladu sa svojim potrebama.

McDonald’s Vegan burger dostupan je svim ljubiteljima ovog poznatog američkog lanca diljem Hrvatske. Svakako ga isprobajte.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Silvija Dološić Groznica Ilok

„Jednog će dana moja Lota biti ponosna na svoju mamu“ –...

Silvija Dološić Groznica Voditeljica je odjela za komunalne poslove, poljoprivredu i zaštitu okoliša Grada Iloka. Svojim je angažmanom na poslu i...
- Advertisment -