Vichy Idealia life serum -dorastao izazovima našeg života

Vichy Idealia life serum je prvi idealizator dorastao izazovima ubrzanog života.Sveobuhvatna višegodišnja istraživanja Laboratorija Vichy pružila su novo znanje i razvila potpuno nove poglede o starenju kože koje  uključuje značajan čimbenik – život.

Vichy Idealia life serum odgovara na životne izazove

Način života i negativni utjecaji kojima smo izloženi poput nedostatka sna, zagađenja zraka, stresa, neuravnotežene prehrane, manjka fizičke aktivnosti, hormonalne neravnoteže, UV zračenja te suhog vremena utječu na izgled kože i mogu ubrzati proces starenja.

U usporedbi s kronološkim i hormonalnim starenjem, gdje se na vrijeme u kojem se starenje odvija, ne može utjecati,  starenje pod utjecajem života pruža mogućnost da se promijenimo, da živimo drugačije, da u svoj život unesemo poboljšanja te potaknemo promjene na koži u vlastitu korist.

Novi VichyIdealia Life Serum je učinkovit odgovor na svakodnevne životne izazove te ujedno i prvi Vichy idealizator kože za ravnomjeran i blistav ten, glatku površinu kože, sužene pore i odmorene crte lica.

Vichy Idealia life serum

Kompleks za transformaciju kvalitete kože je jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka, derivata jasmonske kiseline te derivata salicilne kiseline, koji djeluju na sve dimenzije idealne kože,  kako na površini, tako i u dubljim slojevima.

Vichy Idealia Life Serum osigurava spektakularnu transformaciju kvalitete kože koja je pod raznim negativnim utjecajima kojima smo svakodnevno svi izloženi:

  • pod utjecajem stresa
  • pod utjecajem prevelike izloženosti UV-zrakama
  • pod utjecajem zagađenja okoline i dima
  • pod utjecajem neuravnotežene prehrane

Koliko god nam štetili, nažalost, negativne utjecaje ne možemo u potpunosti ukloniti iz naše svakodnevice, ali nešto možemo učiniti – možemo donijeti odluku kako i čime ćemo se njegovati kako bismo minimizirali tragove istih!

Sponzorirani članak

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više