Bijeg u Istru: bajkovita vinarija u kojoj želimo dočekati zalazak sunca

U srcu pitoreskne Istre, gdje se kršni krajolik isprepliće s bogatom poviješću i gastronomskom tradicijom, nalazi se Vinarija Juričić. Smještena u čarobnom selu Bartići nedaleko Labina, ova vinarija nije samo mjesto za degustaciju vrhunskih vina, već pravo utočište za sve ljubitelje autentičnih doživljaja.

Autentičnost i kvaliteta

Bajkovito okruženje, naglašavamo, nije tek fraza kojom se riječima opisuje ljepota ovog mjesta, već stvarnost koja se doživljava čim kročite na njihov posjed. Ovdje se vrijeme zaista čini kako stalo, a svaki osjet okupan je autentičnošću koja je teško dostižna u današnjem ubrzanom svijetu.

Ono što Vinariju Juričić izdvaja od drugih nije samo njihova posvećenost proizvodnji vrhunskih vina već i pažnja koju posvećuju cjelokupnom doživljaju posjetitelja. Uz izvrsna vina, poput nagrađivanog pjenušca “Iris”, na svom OPG-u Juričić proizvode kvalitetno maslinovo ulje, barrique ocat te mirisne proizvode od lavande.


Pročitajte više: Poduzetnice, kakve ste? Riskirajte i nemojte odustajati – poruke su iz Labina


Kakva lokacija za minglanje!

Kad je 33-godišnji Lari Juričić vizionarski proizveo pjenušac “Iris”, osvojio je zlatnu medalju na prestižnom međunarodnom ocjenjivanju vina, Concours Mondial de Bruxelles. Prva godina i prvi pjenušac i – odmah zlato. I to jedino koje je otišlo u Hrvatsku. Pjenušac je nazvao po svojoj supruzi Iris. Ne čudi nas da je tako uspješno prošao lani na natjecanju – gdje se ženski prsti umiješaju, uspjeh je garantiran!

13. lipnja u bajkovitoj Vinariji Juričić održat će se istarski ljetni party sezone u organizaciji Women in Adria. Naš summer mingle stiže u Labin, a okupit će brojne ambiciozne žena koje će imati priliku degustirati nadaleko hvaljena vina Juričić, ali i tri top ljetna koktela by Maraska.

Svakako nas veseli i limitirana serija malvazije i terana s etiketom Sv. Justa. Ova posebna kolekcija, stvorena u čast obilježavanja 400. obljetnice zvonika Sv. Justa na vrhu starog grada Labina, nosi u sebi duh povijesti i autentičnosti Istre.

Posjet Vinariji Juričić postaje ne samo putovanje kroz svijet vrhunskih vina, već i susret s duhom Istre i njezine bogate kulturne baštine. Svaki trenutak proveden u ovoj vinariji postaje nezaboravno iskustvo. Proživimo ga zajedno 13. lipnja – prijave za Labin summer mingle su otvorene.

Foto: Vinarija Juričić, Women in Adria

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

hakerski napadi

Sve je više hakerskih napada i prijevara: 5 jednostavnih metoda za...

Najnovije žrtve hakerskih napada u Hrvatskoj su Zagrebački holding i HZZO, što je još jednom pod povećalo stavilo važnost sigurnosti na...
- Advertisment -