Vipnet proslavio drugi rođendan Vip foruma

Vip forum, središnje mjesto za online razmjenu informacija i iskustava korisnika o telekomunikacijskim tehnologijama, obilježava dvije godine djelovanja. U tom razdoblju većinu sadržaja na forumu generirali su sami korisnici i zaljubljenici u mobilnu tehnologiju koji su svojim savjetima i iskustvom doprinijeli izgledu i funkcionalnosti crowdsourcing platforme Vip forum.

Vip forum izgradili korisnici

Većinu objava na Vip forumu pišu sami korisnici pri čemu su se svojim znanjem i aktivnošću na forumu te pomaganjem drugim korisnicima posebno istaknuli Super forumaši. Devet Super forumaša je u protekle dvije godine na forumu provelo ukupno 481.733 minute raspravljajući o aktualnim temama s 20.272 postova. U tom razdoblju ponudili su 330 potvrđeno uspješnih rješenja kao odgovor na probleme drugih korisnika te su primili 35.973 respekta za svoje postove.

Super forumaši mogu postati registrirani članovi foruma koji su svojim prethodnim objavljivanjem postova, davanjem rješenja, primanjem respektova i stručnim odgovorima izgradili imidž relevantnih društvenih komentatora te dostigli rang Zvijezda foruma, te sukladno svojim zaslugama mogu dodatno napredovati.

Razina Super forumaša donosi posebne privilegije poput samostalnog moderiranja Vip foruma, pozivnica za forumska okupljanja uživo, sudjelovanja na različitim ICT konferencijama i predavanja s područja tehnologija.

Vip forum etablirao se kao središnje mjesto gdje korisnici mogu saznati zanimljive informacije vezane za telekomunikacijske tehnologije, mobilne operativne sustave, usluge i ponude kao i informacije o najnovijim gadgetima i aplikacijama.

Vip forumu moguće je pristupiti i preko Vipnetove službene Facebook stranice. Koristeći Facebook aplikaciju „Vip forum”, korisnici mogu brzo i jednostavno pretraživati teme, tražiti odgovore i postavljati pitanja, a sve što je objavljeno preko „Vip forum” aplikacije istog trena postaje vidljivo i na Vip forumu i na Facebooku.

Povodom drugog rođendana objavljen je i kratki video koji donosi pregled zanimljivih informacija o Vip forumu.

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više