Kako pripremiti vjenčanje iz bajke?

Rijetko koja žena ne sanja o savršenom vjenčanju. Zbog tog najvažnijeg dana u životu provodimo sate i sate planirajući sve do najsitnijeg detalja. Jedna od najbitnijih stavki na vjenčanoj to do listi je sigurno prostor u kojem će mladenci s gostima proslaviti svoj sretan dan.

No, odabir savršenog prostora nije nimalo lak. Od prostora sve kreće i mnogi tvrde kako je upravo taj prvi korak najčešće i najteži. U obzir treba uzeti mnogo faktora.

Vjenčanje u Hotelu Dubrovnik

Odlučite se za stil koji želite

Maštate li o elegantnom vjenčanju ili želite rustikalan ambijent prepun poljskog cvijeća? Na vama je da odaberete ono što najbolje odgovara vašem osobnom stilu. Bitno je da se u tom okruženju osjećate ugodno.

Odredite broj gostiju

Pri odabiru prostora vrlo je bitno znati koliko ljudi ćete pozvati na vjenčanje. Mnogi prostori imaju određen minimalan i maksimalan broj ljudi, stoga zamolite svoje goste da što prije potvrde svoj dolazak.

Vjenčanje u Hotelu Dubrovnik

Razgovarajte o budžetu

Prije nego krenete u potragu za svojim savršenim prostorm, u dogovoru s partnerom odredite koliko ste novca spremni potrošiti. Kada suzite izbor uzmite u obzir detalje poput predujma, naplate kolača, parkinga ili rasvjete.

Ne zaboravite band

Sjetite se sebe kao gosta na nečijoj svadbi. Uz možda hranu, jedina stvar koja vam stvarno ostane u sjećanju je dobra glazba. Ako želite da vaši gosti ne silaze s plesnog podija pobrinite se da odaberete pravi glazbeni sastav koji će ih cijelu večer držati na nogama.

Ako ste trenutno u potrazi za prostorom za vjenčanje u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu u svojoj ponudi ima neke od najljepših sala u gradu. Želite li svoj poseban dan proslavitu u samom srcu glavnog grada u Hotelu Dubrovnik možete birati između četiri sale nazvane po četiri hrvatska velikana, Jelačiću, Mažuraniću, Zrinskom i Draškoviću.

Osoblje Hotela Dubrovnik stoji vam na raspolaganju kao pomoć u dekoraciji prostora, a cijena uključuje i isprobavanje menija prije samog dana vjenčanja. Tu su i brojne druge pogodnosti.

Za svoje goste možete odabrati jedan od šest ekskluzivnih menija.

A ako ste uvijek sanjali da na svoje vjenčanje stižete kočijom poput prave princeze Hotel Dubrovnik će vam i to ostvariti. Naime, Hotel nudi uslugu organiziranja prijevoza kočijom ili limuzinom kako biste se na svoj najbitniji dan osjećali doista posebno.

Kao posebnu pogodnost Hotel Dubrovnik nudi noćenje za mladence s doručkom u krevetu i šampanjcem. Djeluje kao izvrsna ideja nakon noći veselja i plesa moći se odmoriti sa svojim sada bračnim partnerom u apartmanu s pogledom na čitav grad.

Ako odaberete vjenčanje u Hotelu Dubrovnik na raspolaganju vam je i usluga frizerskog salona, cvjetne dekoracije, fotograf, rasvjeta i DJ. Tu je i mogućnost masaže vrućim kamenjem koja će vas sigurno razveseliti nakon neprospavane noći.

Popust: Kako pozvati kolege s posla na vjenčanje, a da se ostali ne naljute?

Želite li ostvariti dodatan popust svoje vjenčanje možete planirati od siječnja do ožujka.

Vjenčanje u Hotelu Dubrovnik idealno je mjesto za početak bračnog života.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -