Vrijeme je da usavršite svoje upravljačke vještine i postanete istinska liderica

Neupitno je da su uz sve ostale resurse, ipak najvažniji oni – ljudski. Poslovni rezultati najčešće kreću u pozitivnom smjeru kad rukovoditelj posjeduje vještine lidera. Tada dolazi do vrhunske izvedbe svih uključenih zaposlenika, ali i do njihovog zadovoljstva.

Briga o ljudima na prvom mjestu

Pred menadžere se danas svakodnevno postavlja mnoštvo poslovnih izazova. U ozračju stalnih promjena, od njih se očekuje da dobro vladaju strukom kojom se bave, ali i puno više. To znači da trebaju posjedovati znanje o tržištu i položaju proizvoda o kojima se brinu, ali i organizirati svoj odjel (a ponekad čak i čitavu organizaciju!).

Međutim, višestruko je dokazano da su djelatnici glavni kapital svake organizacije te da je glavna zadaća svakog rukovoditelja upravo briga o njima. Važno je znati kako voditi svoje ljude. Menadžeri trebaju imati znanja i vještine da zaposlenike motiviraju na način da u poslovnim izazovima ostvare sve svoje potencijale. Također, trebali bi znati reagirati prije nego što se problem uopće pojavi. Sve to odlike su vrhunskih menadžera, koji sada možete postati i Vi.

Dvodnevno usavršavanje vještina

Ramiro, jedna od vodećih konzultantskih tvrtki u području organizacijskog razvoja i upravljanja ljudskim resursima, organizira dvodnevnu radionicu koja se bavi temom leadershipa i uspješnijeg vođenja tima.

vještine lidera

Kroz predavanja, vježbe, individualni i grupni rad te diskusije i razmjene iskustva, polaznici će naučiti voditi efikasne sastanke, kreirati željenu kulturu te motivirati svoje suradnike i članove tima. Također, dobit će znanja o tome kako biti rukovoditelj koji potiče i kako prilagoditi vlastiti stil rukovođenja da se ostvare organizacijski i timski ciljevi, ali i ciljevi svakog člana tima.

Ova radionica namijenjena rukovoditeljima i voditeljima timova, projekt menadžerima, ali i svima onima koji žele saznati više o tome kako motivirati ljude oko sebe, održat će se 6. i 7. studenog 2018. godine od 9 do 15 sati u zagrebačkoj Ramiro učionici.

Važno je educirati se i raditi na usavršavanju leadership vještina jer najbolje rezultate ostvaruju zadovoljni timovi!

Iskoristite priliku i prijavite se već danas jer broj sudionika je ograničen!

Sve Women in Adria članice kod prijave na radionicu ostvaruju 30 posto popusta

Foto: Pixabay, Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više