Pravi je trenutak za vježbanje, iskoristite pogodnosti kod naših članica

Ako razmišljate o tome da u svoj raspored napokon ubacite vježbanje, čestitamo – nema ništa važnije od brige o fizičkom i mentalnom zdravlju. Međutim, početak ponekad može biti težak, ne samo zbog nedostatka kondicije već i zato što se čini da postoji čitav svijet fitnessa koji nikad prije niste istražili. Kako onda poduzeti taj prvi (najteži) korak?

Pa, činjenica da postoji čitav svijet fitnessa je zapravo odlična stvar. To znači da imate beskonačno mnogo opcija da svoj plan treninga i prehrane prilagodite sebi, točno onako kako vi to želite. Bez obzira na to preferirate li vježbati ujutro ili navečer, volite li više trčanje ili teretanu, grupne programe ili vježbanje kod kuće, ne postoji pogrešan način za započeti aktivan život. Najbolji način da otkrijete što vam najviše odgovara je da jednostavno izađete iz stana i isprobate! Ako nemate pojma odakle početi, a članica ste Women in Adria programa, imam dva odlična prijedloga za vas.

Pilates

Izvucite onu spužvu za vježbanje koju ste gurnuli u neki kutak stana i pripremite se za niz pokreta koji će stabilizirati i ojačati vaše tijelo! I ne dajte se zavarati – možda izgleda jednostavno, ali potrebno je mnogo snage i kontrole. Postat ćete jači, tijelo će se lijepo oblikovati, a poboljšat će vam se i držanje i opći osjećaj zadovoljstva.

vježbanje

Joseph Pilates, osnivač metode, rekao je: “Fizička aktivnost prvi je uvjet za sreću. Za postizanje sreće važno je steći kontrolu nad svojim tijelom.” Pure Pilates studio uz standardni Welcome paket svim WiA članicama daruje jedan individualizirani „Taylor made“ sat uz predočenje WiA iskaznice.

Studio je koncipiran tako da instruktor kroz individualne i duo satove nudi klijentu maksimalnu posvećenost kako bi održali visoku kvalitetu izvođenja vježbi i postigli što bolje efekte.

„Nakon 10 vježbanja osjetit ćete razliku, nakon 20 ćete vidjeti razliku, a nakon 30 ćete imati potpuno novo tijelo.”

Joseph H. Pilates

Linea Snella program mršavljenja

Tisuće zadovoljnih žena transformiralo je svoje tijelo i poboljšalo kvalitetu života u više od 120 Linea Snella centara diljem svijeta. Linea Snella je odlično rješenje za svaku ženu i centar u potpunosti garantira vidljive rezultate.

Riječ je o individualnom pristupu mršavljenju i oblikovanju tijela. Nizozemski znanstvenik Jacobus Henricus Van’t Hoff primio je Nobelovu nagradu jer je dokazao da je djelovanje enzima, koji su odgovorni za pretvaranje masti u izvor energije, najučinkovitije pri tjelesnoj temperaturi 37 °C.

Sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća dr. Angelo Barrasso, talijanski “otac” metode Linea Snella, predstavio je tržištu revolucionarni aparat Thermoslim. Njime je udružio učinke optimalne tjelesne temperature, infracrvenih zraka i vođene, ciljane vježbe i tako razvio metodu, koja je danas zaštićena pod imenom Linea Snella, što u prijevodu znači vitka linija.

Sve aktivne WiA članice ostvaruju 50% popusta na prvi mjesec programa, besplatan pregled i kompjutersku analizu tijela. Ovo je potrebno najaviti prilikom narudžbe, uz predočenje WiA članske iskaznice po dolasku.

Foto: Pexels, Privatna arhiva, Instagram

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -