WhitePress ima najbolje cijene za stvaranje sadržaja na 30 jezika

Lider u industriji SEO i Content marketingu WhitePress® nakon ljetnog odmora priprema odličan mjesec gdje će napraviti promotivne ponude na tržištima Adria regije. Svaki tjedan imat će promotivne ponude na više od 1500 najčitanijih portala u regiji.

WhitePress Content Marketing platforma je neizbježan alat za sve digitalne agencije, web shopove, ali i kompanije koje žele razviti svoje poslovanje na vanjskim tržištima. Svojim korisnicima omogućava da na jednostavan način poboljšaju svoju vidljivost i poziciju na Googleu, uz visoko kvalitetni sadržaj, analitiku i jednostavno sučelje za korištenje.

WhitePress promotivne ponude i cijene

Registracija je potpuno besplatna za nove korisnike, dobivate pristup bazi od 78.000 portala na 35 tržišta globalno, te mogućnost pisanja sadržaja native copywritera na 30 jezika.

U suradnji s najčitanijim hrvatskim portalima tim WhitePress Hrvatska kreirali su najbolje posebne ponude s velikim uštedama. Krećemo sa promotivnim ponudama najčitanijih portala u Hrvatskoj gdje ćete moći objavljivati članke sa do-follow linkovima i garancijom praćenja valjanosti linkova objavljenih članka do 3 godine.

“Objavljivanje članaka sa do-follow linkovima i link building iznimno je važan dio dugoročne digitalne strategije, uz standardno digitalno oglašavanje – Google Adds, banners, social media na mjesečnoj bazi. Zbog otvaranja novih tržišta Adria regije – Srbije i Bosne i Hercegovine prošli mjesec, isplanirali smo posebnu promotivnu akciju za cijelu regiju – Adria month u koju su uključene WhitePress Hrvatska i Slovenija te ostala dva nova tržišta s posebnim ponudama do -50%, te promotivnim cijenama. Ova izvrsna prilika omogućit će vam da povećate svoju vidljivost u cijeloj regiji i ostalim WhitePress tržištima na brz i jednostavan način”, izjavila je Vida Janeković, Head of Adria Region WhitePress.


Pročitajte više: Pridružite se najvećoj SEO konferenciji u Europi! Prijave su otvorene


Stiže i najveća SEO i Content marketing konferencija u Europi

Posebne promo ponude WhitePress Adria regije trajat će do 1. listopada 2023. Za vrijeme trajanja akcije, klijenti iz cijelog svijeta imati će priliku naručiti objavljivanje članaka po promo cijenama na naslovnicama najčitanijih portala s popustima do -50% i odličnim uštedama.

Uz navedeno, početkom jeseni održava se najveća SEO i Content marketing konferencija u Europi – WhitePress® SEO Vibes koja će se održati 4. i 5. listopada u Budimpešti. Vodeći svjetski stručnjaci iz digitalnog marketing i SEO industrije dijelit će svoja znanja i iskustva sa svim sudionicima i tako kreirati jedinstvene mogućnosti za networking i unaprjeđenje postojećih vještina.

Zainteresirani mogu birati između 2 paketa ulaznica i tako kreirati jedinstveno iskustvo na WhitePress SEO Vibes konferenciji.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

lojalnost kupaca

Što je zajedničko Dioru i Krašu?

Dior prodaje statusne simbole, a Kraš prodaje emocije 'u celofanu'. Ipak, u zadnje vrijeme čini se kao da i jedni i...
- Advertisment -