Wonder Woman manija se nastavlja – otac djevojčici priredio profesionalno fotografiranje u stilu superjunakinje

Efekt koji je film “Wonder Woman” s Gal Gadot u naslovnoj ulozi  već u prvih nekoliko tjedana od svog prikazivanja imao na mlade djevojke i djevojčice diljem svijeta, ne prestaje jenjavati. Nedavno je sama redateljica filma, Pat Jenkins, na društvenim mrežama podijelila poruke koje su joj stigle od jedne odgajateljice u dječjem vrtiću, a koje svjedoče o postupnom mijenjaju dječjeg pogleda na svijet muškaraca i žena, odnosno dječaka i djevojčica.

Tome se sada mogu pribrojiti i brojne fotografije koje se redovito dijele na društvenim mrežama, a na kojima su djevojčice odjevene u majice i jednostavne kostime protagonistice Diane.

No, jedan otac, koji se s pravom može nazvati superherojem, otišao je korak dalje i svojoj djevojčici priuštio profesionalno fotografiranje u stilu Wonder Woman junakinje.

Simbol unutarnje i vanjske snage

Nastale fotografije zapanjujuće su kvalitete i sličnosti s plakatima iz filma, a u videu koji se širi internetom i koji je do sada pregledalo nekoliko stotina tisuća ljudi, primjetno je da je djevojčica uživala u svakoj sekundi ove pustolovine.

Osim što će za nekoliko godina imati predivne uspomene na druženje s cijelom obitelji i ocem kao začetnikom ove ideje, spomenuta djevojčica moći će se osvrnuti i na važnost koju će Diana vjerojatno imati i u njezinom daljnjem životu.

Ono što brojne djevojčice i mlade djevojke privlači ovom filmu nije samo činjenica što je riječ o jednoj od rijetkih superjunakinja u pretežito muškom području, nego i to što im Diana pokazuje da sve one mogu biti snažne kako izvana, tako i iznutra.

Diana na plakatima djeluje samopouzdano i snažno, upravo kao i spomenuta djevojčica na napravljenim fotografijama, a kako su brojne studije pokazale da naš izgled i zadovoljstvo samim sobom uvelike utječe na to kako se osjećamo iznutra i kako percipiramo svijet oko sebe, jasno je da će se i djevojčice osjećati snažnije budu li imale ovakvo držanje i vizualni podsjetnik na to.

Osim toga, ono čemu ih Wonder Woman podučava jest i to da mogu biti sve što žele, da mogu govoriti i nekoliko stranih jezika, raditi u samom vrhu važnih državnih ureda, ali jednako tako se i baviti onime u čemu se najbolje osjećaju. S druge strane, dano im je do znanja i da se ne moraju uvijek boriti kako bi pobijedile u bitki, nego da su ponekad riječi snažnije od bilo kojeg oružja ako se pametno iskoriste.

Ključ snage je u nama samima.

 

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više