Veronika Vuković: “Xiaomi 12 mi daje savršene fotografije i videe za moje poslovne potrebe”

Veronika Vuković je naša članica i poduzetnica koja zajedno sa svojom majkom vodi obrt za šivanje Asteria. Dobru kameru za fotografiranje proizvoda i bateriju koja traje cijeli dan smatra najvažnijim elementima pametnog telefona. Nakon dva dana korištenja novog pametnog mobitela serije Xiaomi 12, osvrnula se na svoje korisničko iskustvo.

Elegantan i moderan dizajn

Izgled novog uređaja serije Xiaomi 12 osvojio ju je elegantnim dizajnom i idealnom veličinom. “Moj mobitel je pastelne lila boje koja je usput jedna od meni najdražih tako da je ovo definitivno bio pun pogodak. Mobitel je za mene idealne veličine, nije glomazan i težak, nego elegantno tanak. Lagano zaobljeni ekran ga čini još ljepšim i dobro sjeda u ruku, odnosno ugodan je za korištenje samo s jednom rukom i nemam poteškoća pri korištenju cijelog ekrana,” podijelila je Vuković.

Smatra da su za moderan izgleda zaslužne i kamere na pozadini mobitela, a dojmila je se i maska za uređaj koja je dio paketa: “Plus je i što u paketu odmah dolazi i prozirna maska što štedi vrijeme i novac jer se ne mora ići posebno kupovati, a i dalje se vidi lijepa boja i dizajn mobitela kojeg bi bilo šteta pokriti.”


Pročitajte više: Marija Boban: Xiaomi 12 je velika podrška mojoj užurbanoj svakodnevici


Dobra kamera je prvo što pogleda na mobitelu: “Fotografije izgledaju lijepo, čisto i dobrih su boja.”

Xiaomi 12 ima tri zadnje kamere gdje je najveća 50 MP za najbolju moguću sliku. “Kamera je meni osobno najvažnija stvar na mobitelu jer ne posjedujem pravi fotoaparat i mislim da mi je to nepraktično u svakodnevnom životu. Zato je dobra kamera prva stvar koju ću pogledati na mobitelu. Koliko sam uspjela istražiti za ovo vrijeme, meni su kamere odlične. Fotografije izgledaju lijepo, čisto i dobrih su boja pri unutarnjem i vanjskom osvjetljenju,” ističe Vuković. Navodi i da aplikacija kamere nudi mnoge opcije za prilagodbu fotografije i omogućuje joj još jednu priliku kako bi mogla namjestiti sve što joj odgovara.

Prednju kameru je do sada koristila malo rjeđe, ali uz novi mobitel planira objavljivati više fotografija za društvene mreže. “Prednja kamera je 32 MP, a kao i zadnje stvara čiste slike lijepih boja.”

Osim fotografije, probala je i različite video opcije koje nudi Xiaomi 12. “Što se tiče videa i oni su izvrsni, postojana slika, bez “štekanja”, bez nekih prijelaza boja, sve kako je i uživo. Tu mi se posebno svidjela i opcija ”Vlog” video gdje sama aplikacija kamene snimljeni video pretvara u zanimljiv Vlog video idealan za društvene mreže. Ja u svom poslovanju svakodnevno koristim kameru i ova mi se jako sviđa jer je jednostavna za korištenje i slike su odlične, a to je ono najbitnije,” objasnila je Vuković.


Pročitajte više: Xiaomi 12 serija stigla u Hrvatsku


Baterija telefona se brzo puni i traje cijeli dan

Za Vuković, baterija kapaciteta 4.600 mAh je izdržala cijeli dan korištenja. “Za sad sam ga dva puta punila i prvi put je trajala nešto kraće, ali to je bilo zbog postavljanja uređaja i kopiranja podataka. Drugi put sam ga napunila i već vidim da će trajati više od 24 sata, najmanje dan i pol ako i više ne izdrži. To je moje prosječno svakodnevno trošenje i drago mi je da ne moram iznenada usred dana puniti.”

Brzo punjenje baterije također se pokazalo praktičnim za ubrzan i zaposlen život poduzetnice. “Što se tiče samog punjenja mislim da ne može bolje, dok popijem kavu mobitel je pun i to onu poslovnu, brzinsku kavu,” rekla je Vuković. Pritom ne mora razmišljati svakih par sati kako doći do punjača i hoće li baterija izdržati. Umjesto toga, može nesmetano obavljati svoj posao.

Pametni telefon Xiaomi 12 je ostavio dobar sveukupan dojam na našu članicu. “Sve u svemu potrebno mi je još neko vrijeme da sve istražim i da se odviknem od starog mobitela jer sad samo ponavljam krive, naviknute pokrete. Izgled mi se kao što sam rekla jako sviđa, boje na ekranu su baš stvarne i lijepe, slike savršene i to je ono što je meni najvažnije,” zaključuje Vuković.

Uz kupnju Xiaomi 12 Pro ili Xiaomi 12 uređaja, korisnici na poklon dobivaju Xiaomi S1 Watch Active čija cijena inače iznosi 1.399,00 kn. Ponuda je dostupna na ovom LINKU.

Cijelu ponudu pogledajte OVDJE.

Foto: Petra Ria

Pripremljeno u suradnji s Xiaomi.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -