Zagreb Time Travel: Inovativna tura koja vas vraća u prošlost

Biste li nam vjerovali kada bismo vam rekli da je moguće nakratko se vratiti u prošlost? Da u Zagrebu postoji mjesto i trenutak koje vam omogućuje putovanje unatrag kroz vrijeme pomoću tableta i novih tehnologija? Da jedan tablet može postati vremeplov? Upravo je to omogućila inovativna tura Zagreb Time Travel.

Ovim ćete kreativnim obilaskom središta Zagreba naučiti neke nove i zanimljive činjenice, vidjeti znamenitosti, upoznati povijesne likove, napraviti cool selfije i stvoriti nezaboravne uspomene. S obzirom na snažan turistički procvat koji Zagreb doživljava u zadnjih nekoliko godina, osnivačica webshopa PokloniMe, Kata Barišić, odlučila je posjetiteljima pripremiti jedno novo emotivno iskustvo i interaktivni doživljaj destinacije.

Vrijednost je prepoznala i Hrvatska turistička zajednica

Zagreb Time Travel je višestruko nagrađivan inovativan turistički proizvod koji je bio i finalist za Inovaciju godine. Međutim, iza aplikacije stoji puno truda, noćnog rada i ljubavi. Aplikacija koja se koristi tijekom obilaska razvijala se više od jedne godine u Tehnološkom parku na Velesajmu kao jedan od 5 nagrađenih projekata u sklopu zagrebačkog Startup Factoryja. To im je, ističe Kata, osiguralo financijska sredstva, veliku promociju, ured, sjajne edukacije, izvrsne mentore, i divne prijatelje.

Povezano: Top savjeti Kate Barišić, osnivačice prvog hrvatskog webshopa za prodaju iskustvenih i kreativnih poklona

Na projektu je radilo preko dvadeset ljudi – mentori, dizajneri, programeri, povjesničari, turistički vodiči, prevoditelji i prijatelji. Trud je urodio plodom, a rezultat je posebno dvosatno iskustvo u kojemu sudionici obilaze 12 must see gradskih lokacija u strogom centru.

Doživljaji korisnika su im najbitniji

Ono što ovo iskustvo, između ostalog, čini jedinstvenim je činjenica da vodiči nakon svake ture slušaju feedback korisnika, što pomaže stalnom usavršavanju i unaprijeđenju proizvoda. A otkrit ćemo vam i jednu tajnu… već rade i na razvoju jedne nove destinacije, te su također u pregovorima za tri nova grada! Ova bi vijest mogla posebno razveseliti najmlađe generacije, budući da one posebno uživaju u ovoj edukativnoj i zabavnoj turi.

Polaznici dobivaju tablet koji ih, pomoću karte i GPS-a, vodi na različite lokacije u centru kao što su Manduševac, Kamenita vrata i Markov trg. Odgovarajući na pitalice skupljaju bodove, i zarađuju popuste na određene gradske sadržaje.

Stoga odvojite jedno poslijepodne kako biste se vratili u prošlost, nakratko zaboravili svakodnevne brige, naučili nešto novo i odlično se zabavili! A da je zabava zagarantirana, potvrđuju i Women in Adria članice koje su nedavno imale priliku isprobati turu. Dobro smo se zabavili dok smo istraživali poznate znamenitosti, a i oduševili se sa detaljima koje do tada nismo znali. Tako smo zaključili da je ovo super poklon i za poslovne partnere, strance kojima želimo pokazati grad te izvrsna ideja za rođendane i team buildinge. Ovom prilikom članice su povele i svoje obitelji, a po izrazima lica vidjelo se da jednako uživaju i odrasli i djeca.

Sve naše članice ostvaruju i 20% popusta na turu tijekom cijele godine.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

panel javni sektor

Ove žene upravljaju javnim sektorom, a sve vas one čekaju na...

Pripremamo svoju drugu konferenciju za žene u javnom sektoru. Žene čine većinu zaposlenih u javnom sektoru, no na vodećim pozicijama su...
- Advertisment -