Donosimo ideje za savršene zahvalnice za vjenčanje

Vjenčanje je zasigurno jedan od važnijih događaja u životu svakog čovjeka. Rezervacija prostora, cvjetni aranžmani, odabir glazbe, fotografa, vjenčanice i odijela, dužnosti su koje svim parovima prve padaju na pamet. Nakon što sve prođe, preostaje samo prekrižiti posljednju stavku s vaše liste, a to je zahvaliti svima onima koji su vaš veliki dan učinili posebnim.

Ponuda je zahvalnica svakim danom sve veća, a vi želite da sve bude savršeno. Dvoumite se koji stil odabrati, ne znate što da napišete. Bez obzira na to sastoji li se vaše vjenčanje od male intimne zabave s najbližim prijateljima ili je na njega pozvan velik broj ljudi, lijepo je zahvaliti svima na podršci, doprinosu, strpljenju i najviše od svega na ljubavi.

Uz malo istraživanja pronašli smo Hobby I Adore (HIA), tim mladih i inovativnih zadarskih dizajnera koji nude širok spektar personaliziranih i simpatičnih zahvalnica kojima ćete zasigurno izmamiti osmijeh na lice svim sudionicima vašeg slavlja.

HIA u svom asortimanu nudi nekoliko vrsta zahvalnica, a naše favorite možete vidjeti u nastavku.

Zahvalnice sukulenti

Sukulenti su savršene biljke za uspomenu na vjenčanje jer su sposobne sačuvati zalihe vode i na taj način preživjeti sušna razdoblja baš kao i dvoje ljudi koji su spremni skupa premostiti sve životne probleme ako se iskreno vole. Omoti se izrađuju ručno u grafičkom studiju, a dizajn je moguće izraditi i prema vašoj zamisli.

Čokoladice kao zahvalnice

Sigurno ste barem jednom u životu čuli da čokolada potiče oslobađanje endorfina, što ljude čini sretnijima. Možete li uopće zamisliti bolji način da zahvalite dragim ljudima? Ove (doslovno slatke) zahvalnice dolaze u obliku pločice ili kao mini čokoladice, a dizajn pakiranja također birate sami, u skladu s temom vašeg vjenčanja.

Epruvetice

Odluka o odabiru dizajna zahvalnica često je jednostavna, i uglavnom odgovara estetici vjenčanja. Kako bi se i epruvetice (ili teglice) uklopile u vašu jedinstvenu priču, ekipa Hobby I Adore-a prepustila vam je odabir onoga čime ćete ih popuniti. To može biti morska sol za kupanje, šareni papar, mirisni čaj ili nešto drugo.

Ako vam ovo nije dovoljno, u ponudi možete naći i zahvalnice mirisne svijeće, magnetiće od pleksiglasa koje možete izraditi u različitim oblicima, te omote za umetanje fotografija.

Na vama je da odaberete one zahvalnice koje najviše odgovaraju vašim karakterima i tematici samog vjenčanja, a sve ostalo prepustite vještim rukama HIA tima!

Foto: privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

neplaćeni kućanski rad

Kakva percepcija… Muškarci misle da rade znatno više kućanskih poslova nego...

U Australiji je provedeno zanimljivo istraživanje koje ukazuje na to da ženama na tjednoj bazi u prosjeku ode 22,3 sata na...
- Advertisment -