Donosimo ideje za savršene zahvalnice za vjenčanje

Vjenčanje je zasigurno jedan od važnijih događaja u životu svakog čovjeka. Rezervacija prostora, cvjetni aranžmani, odabir glazbe, fotografa, vjenčanice i odijela, dužnosti su koje svim parovima prve padaju na pamet. Nakon što sve prođe, preostaje samo prekrižiti posljednju stavku s vaše liste, a to je zahvaliti svima onima koji su vaš veliki dan učinili posebnim.

Ponuda je zahvalnica svakim danom sve veća, a vi želite da sve bude savršeno. Dvoumite se koji stil odabrati, ne znate što da napišete. Bez obzira na to sastoji li se vaše vjenčanje od male intimne zabave s najbližim prijateljima ili je na njega pozvan velik broj ljudi, lijepo je zahvaliti svima na podršci, doprinosu, strpljenju i najviše od svega na ljubavi.

Uz malo istraživanja pronašli smo Hobby I Adore (HIA), tim mladih i inovativnih zadarskih dizajnera koji nude širok spektar personaliziranih i simpatičnih zahvalnica kojima ćete zasigurno izmamiti osmijeh na lice svim sudionicima vašeg slavlja.

HIA u svom asortimanu nudi nekoliko vrsta zahvalnica, a naše favorite možete vidjeti u nastavku.

Zahvalnice sukulenti

Sukulenti su savršene biljke za uspomenu na vjenčanje jer su sposobne sačuvati zalihe vode i na taj način preživjeti sušna razdoblja baš kao i dvoje ljudi koji su spremni skupa premostiti sve životne probleme ako se iskreno vole. Omoti se izrađuju ručno u grafičkom studiju, a dizajn je moguće izraditi i prema vašoj zamisli.

Čokoladice kao zahvalnice

Sigurno ste barem jednom u životu čuli da čokolada potiče oslobađanje endorfina, što ljude čini sretnijima. Možete li uopće zamisliti bolji način da zahvalite dragim ljudima? Ove (doslovno slatke) zahvalnice dolaze u obliku pločice ili kao mini čokoladice, a dizajn pakiranja također birate sami, u skladu s temom vašeg vjenčanja.

Epruvetice

Odluka o odabiru dizajna zahvalnica često je jednostavna, i uglavnom odgovara estetici vjenčanja. Kako bi se i epruvetice (ili teglice) uklopile u vašu jedinstvenu priču, ekipa Hobby I Adore-a prepustila vam je odabir onoga čime ćete ih popuniti. To može biti morska sol za kupanje, šareni papar, mirisni čaj ili nešto drugo.

Ako vam ovo nije dovoljno, u ponudi možete naći i zahvalnice mirisne svijeće, magnetiće od pleksiglasa koje možete izraditi u različitim oblicima, te omote za umetanje fotografija.

Na vama je da odaberete one zahvalnice koje najviše odgovaraju vašim karakterima i tematici samog vjenčanja, a sve ostalo prepustite vještim rukama HIA tima!

Foto: privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

gospodarske mjere

Nedopustivo je da gospodarske mjere ostanu ograničene na samo tri djelatnost

Premijer Plenković je najavio kako će mjere za očuvanje radnih mjesta nakon svibnja biti ograničene samo na turizam, ugostiteljstvo i prijevoz,...
- Advertisment -