Martina Ćustić je krenula u poduzetništvo zbog bolesti djeteta, a sad je osmislila i svoju liniju čajeva!

Kći Martine Ćustić godinama se borila s dermatitisom, a Martinine muke su se pogoršale kad se jedna djevojčica nije htjela igrati s njezinom kćeri zbog stanja kože. Kako joj liječnici nisu mogli dati rješenje, odlučila je sama pronaći lijek za kćer, a onda i pokrenuti trgovinu Zdrava navika i obrt Biorezonanca. Danas je to uspješan posao kojem dodaje nove proizvode, a Zdrava navika čajevi su zadnji dodatak asortimanu.


Pročitajte više: Djetetova bolest Martinu Ćustić potaknula je da postane poduzetnica, i to dvostruka!


Zašto baš čajevi?

Linija čajeva je nastala na temelju iskustva kroz Biorezonancu i potrebe klijenta koji su zadovoljili tražene potrebe. Već tijekom školovanja za fitoterapeuta Martina je odlučila da će jednog dana imati svoj brend.

“Škola me ohrabrila jer sam još proširila svoje znanje o snazi biljaka i njihovom utjecaju na razne tegobe i stanja. Uz to, dodatno obrazovanje mi je dalo još veću sigurnost i samouvjerenost u poslu kojeg radim. No, htjela sam stvoriti brend koji je izvorno moj, a ne kopija postojećeg. Željela sam da bude original kao i svaka moja ideja.”

Koje vrste čajeva nudi?

U ponudi ima šest vrsta čajnih mješavina u kojima ima preko 30 vrsta biljaka

  • Detox – za čišćenje organizma
  • M beauty – za ljepotu
  • Mood – za bolje raspoloženje
  • Morning – za bolji početak dana
  • Passion – za oslobađanje viška tekućine
  • Immunity – za imunitet

Kako Martina uvijek priprema neka iznenađenja, pripremila ga je i ovog puta, otkrila nam je kako će uskoro izaći i Gin tonic čaj. “Sama sam obožavateljica ovog osvježavajućeg pića pa zašto ne i čaj.”

Čajevi se razlikuju prema sastavu jer se koriste biljke nabavljene kod provjerenih dobavljača. “Naša Zdrava navika uskoro će i sama proizvoditi svoje biljke, odnosno sestrinski OPG Zdrava navika već je posadio određene biljke. S obzirom na to da sam i studentica Primijenjene ekologije u poljoprivredi, Sveučilišta u Zadru, stvaram nešto domaće i originalno, kao i uvijek. Također se razlikujemo po tome što je ambalaža za čajeve moderna i namjerno smo izbjegli vrećice i zakačke i uveli čašice koja su prezgodne. Također svaka nosi moju osobnu porukicu.”


Pročitajte više: Koji začini pomažu kod mršavljenja i sprječavanja bolesti?


Interes kupaca je odličan, a Martina je sretna i zahvalna što su proizvodi prepoznati. “Favoriti su Detox, Morning i Immunity. Čim izađe i Gin tonic vjerujem da će biti na prvom mjestu. Kupci vole reci da je čaj sjajan i ohlađen, a time i odlično osvježenje za ljetne dane.”

Foto: Instagram, Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -