Želite veću profitabilnost tvrtke? Krenite od angažiranosti zaposlenika!

Angažiranost zaposlenika je onaj ključan sastojak ‘formule uspjeha’ koji osigurava izvrsnost tvrtke u svakom pogledu. Bilo da želite pojačati svoj tržišni udio, nadići konkurenciju ili privući nove talente, krenut ćete od svog najvećeg kapitala – zaposlenika.

Angažiranost zaposlenika – formula za profitabilnost tvrtke

Najbolji uvid u zadovoljstvo i angažiranost zaposlenika poslodavac može dobiti provođenjem anonimnog istraživanja na razini tvrtke, kako bi od samih zaposlenika dobio transparentne povratne informacije koje se zatim statistički obrađuju. Krajnji rezultat precizno je izmjeren stupanj angažiranosti zaposlenika. Iz tog razloga vas pozivamo na sudjelovanje u Istraživanju zadovoljstva zaposlenika.

Anonimni upitnik koji popunjavaju zaposlenici sastoji se pitanja koja su podijeljena u 9 kategorija:

  1. Izazovnost radnih zadataka
  2. Lojalnost zaposlenika
  3. Organizacija rada
  4. Radni uvjeti
  5. Osobni rast i razvoj
  6. Uključenost u donošenje odluka
  7. Posvećenost poslu
  8. Međuljudski odnosi
  9. Komunikacija u tvrtki

Rezultati ostvareni unutar četiri kategorije (osobni rast i razvoj, uključenost u donošenje odluka, međuljudski odnosi te komunikacija u tvrtki) dodatno se analiziraju i vrednuju u okviru zasebne cjeline, ANGAŽIRANOST zaposlenika.

Priključite se istraživanju u provedi MojPosao portala najkasnije do 20.11 i saznajte svoje mogućnosti za još bolje rezultate.

Izvor: Moj Posao

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više