Rachel Bloom parodijom pokazala kako je ženama na vodećim pozicijama

Vanity Fair na svojoj je Facebook stranici objavio video u izvedbi popularne glumice i zabavljačice Rachel Bloom, zvijezde glazbene serije Crazy Ex-Girlfriend. Video je u samo nekoliko dana skupio na tisuće lajkova jer su u njezinoj parodiji brojne žene prepoznale situacije u radnom okruženju u kojima se vrlo često i same nađu.

Kako izgleda Ladyboss?

Rachel u videu na zabavan način prikazuje što znači biti nadređena, odnosno, biti žena šef. Priznaje da je osjećaj moći sjajan, ali jednako tako i čudan jer žena u pravilu uvijek preispituje svoje postupke.

Ova američka zabavljačica tako navodi nekoliko primjera koji se najčešće mogu susresti i u praksi. Od šefa se uvijek traži da svojim zaposlenicima kaže što trebaju raditi, ali ako je šef žena, tada se jednako tako očekuje da svoja očekivanja kaže na lijep i ugodan način. “Ako žene preispituju svoje odluke, znači li to da smo slabe?”, pita se Rachel u ovom glazbenom spotu.

Glumica daje i nekoliko korisnih savjeta. Žene bi svakako trebale potisnuti urođeni strah od eventualnog velikog neuspjeha, a kada krenu tražiti povišicu, razgovor nikako ne bi smjele započeti rečenicom “znam da i drugi ljudi mogu raditi moj posao”.

Kako to točno izgleda u zabavnoj izvedbi Rachel Bloom pogledajte u videu.

Foto: Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više