Žene u sportu, znate li na čemu zarađujete?

Podzastupljenost žena u sportu nije ništa novo – u ovoj industriji uglavnom dominiraju muškarci. “Muški” sport je i medijski puno popraćeniji od ženskog. Muškarci se nalaze i na vodećim pozicijama, dok žena u vodećim strukturama gotovo da i nema. Zato uz pomoć Fitnes učilišta i Sparta Gyma organiziramo drugu Konferenciju za žene u sportu. Vidimo se 11. lipnja u zagrebačkom SPARTA GYM & SPA – Rotor.

Ženski poduzetnički put težak je i mukotrpan, a u sportu je to još izraženije jer je riječ o fizičkom poslu. Kao najveća ženska poslovna mreža, Women in Adria poduzetnicama pomaže da njihov posao bude efikasniji i profitabilniji. Želimo da posao naših poduzetnica bude dugoročno održiv, a poduzetnice zadovoljnije i sretnije. Iskoristite priliku za pravo žensko sportsko umrežavanje i pridružite nam se na konferenciji ovog lipnja. Prijave su otvorene, a mi vam danas predstavljamo predavačice.

Marketing, odnosi, navike… Što je ključno za uspjeh u sportskoj industriji?

Nakon predavanja Ivane Ožegović, vlasnice knjigovodstvenog ureda specijaliziranog za neprofitne organizacije, zapitat ćete se: “Znam li uopće na čemu zarađujem”? Publika će steći temeljna znanja o praćenju profitabilnosti poslovanja, razumijevanju troškova i izračunu stvarne zarade. Tako ćete razviti osnove financijske pismenosti u poduzetništvu, a to je važno kako bi mogli pravovremeno prepoznati je li vaše poslovanje profitabilno ili je potrebna promjena smjera.

žene u sportu 2024

O odnosu kao katalizatoru uspjeha u osobnom razvoju i fitnesu govorit će magistra psihologije i mentalna trenerica Sandra Đurijanček. Možemo reći da je odnos između klijenta i trenera od presudne važnosti te on mora biti kvalitetan. Takav odnos omogućit će bolju razmjenu informacija, veće samopouzdanje, osjećaj kompetentnosti klijenta, obostrano zadovoljstvo… A sve to pomoći će u zadržavanju klijenta. Sandra će otkriti kako uložiti u dobar odnos i samim time unaprijediti sveukupno psihofizičko zdravlje klijenta.

žene u sportu 2024

Kako klijentima pomoći u mijenjanju životnih navika zna Ilijana Bodlović iz Fitness Anny. S publikom će podijeliti što je bilo ključno za okupljanje široke zajednice žena i kako im je pomogla promijeniti životne navike. Otkrit će i koje alate moramo pružiti klijentima kako bi vidjeli napredak.

žene u sportu 2024

Pročitajte više: Prva Konferencija za žene u sportu nadmašila očekivanja


Kako trener može izvući maksimum iz online treninga?

Karla Popovčić, Senior Social Media Manager u Agenciji 404, govorit će o trendovima na društvenim mrežama. Pružit će sveobuhvatan pregled specifičnosti najpopularnijih platformi i aktualnih trendova te podijeliti kako ih iskoristiti za osobni i poslovni uspjeh. Prikazat će kako precizno definirati ciljanu publiku i kreirati sadržaj koji privlači i angažira korisnike. Jedna od tema bit će i važnost higijene društvenih mreža, što uključuje održavanje redovitih i kvalitetnih objava te interakciju s publikom. Istražit će i strategije za učinkovito oglašavanje na društvenim mrežama.

žene u sportu 2024

“Farmacia i fitness? Ima neka tajna veza…” naziv je predavanja Tene Šimunić, magistrice farmacije, rekreativne trkačice i jedne od najistaknutijih članica Book Cluba Atlantic Grupe. Holističkim pristupom zdravom životu i zdravom treniranju, Farmacia Sportsko savjetovalište može vam pomoći da dosegnete željeni estetski nivo i unaprijedite svoje zdravlje. Može vam pomoći i da smanjite posljedice stresa, spriječite nastanak ozljeda i bolesti uslijed loših životnih navika, pogrešnog odabira i primjene sportskih dodataka prehrani te pogrešnih načina treniranja.

žene u sportu 2024

Na samom kraju održat će se panel-rasprava kroz koju ćemo saznati najvažnije informacije iz svijeta online treninga – koji su svoj procvat doživjeli u pandemiji. Panelistice će biti Ilijana Bodlović; vlasnica Fitness Anny, Marina Hatlak; predavačica na Fitnes učilištu i vlasnica Hatlak Coaching te Suzana Štimac; vlasnica Suzana Moj Trener.

Više informacija o događaju i obrazac za prijavu pronađite na poveznici.

Sponzori i partneri konferencije su SPARTA GYM & SPA ROTOR, Fitnes učilište, Farmacia Sportsko savjetovalište, Chilly, Nutribullet, Borotalco i Jana.

Foto: Canva / Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP prijedlozi vladi

7 prijedloga Vladi RH za prvih 100 dana novog mandata

Udruga Glas Poduzetnika (UGP) službeno je zatražila sastanak s Ministrom financija i Ministrom gospodarstva i održivog razvoja kako bi predložili nekoliko...
- Advertisment -