Nova Varteksova kolekcija za poslovne žene donosi bezvremenske modele izrađene od vrhunske tkanine i jedva ju čekamo nositi!

Današnji tempo života i brojne obveze koje žena svakodnevno nastoji ispuniti ostavljaju sve manje prostora za nepromišljene modne kombinacije. Zato svaka žena u svom ormaru treba imati nekoliko komada na koje se uvijek može osloniti, a nova ženska poslovna kolekcija iz Varteksa sadržava upravo takve modele!

Maksimalna kvaliteta i udobnost

Postoji li komad odjeće koji bolje i sigurnije odijeva ženu od dobro krojenog sakoa? Ili pak komad odjeće koji je praktičniji od dobro krojenih hlača, pritom izvedenih u vrhunskim tkaninama? Upravo to su oni komadi koji čine razliku u stilu svake dobro odjevene žene.

Da bi potencirali vrhunsku izradu i umijeće svojih konstruktora i krojača, Varteks je odlučio cijelu mini-kolekciju izvesti u vrhunskim vunenim tkaninama proizvedenima u Italiji. Riječ je o nekolicini pomno odabranih proizvođača koji su, kao i Varteks, svoja znanja i vještine u proizvodnji stjecali generacijama te su u svjetskim okvirima sinonim samo za najfinije i najkvalitetnije tkanine.

ženska poslovna kolekcija

„Neki od naših komada napravljeni su od najbolje Loro Piana Zelander Dream merino vune, poznate po tome što je današnji status dobila zahvaljujući stoljećima istraživanja i brižljivog uzgoja merino ovaca kako bi se kvaliteta vune i tkanine uzdigla do maksimuma. Osim nevjerojatne finoće, ovu tkaninu krasi i prirodna izdržljivost i otpornost neophodna današnjem užurbanom načinu života“, ističe Varteksova kreativna direktorica Tina Vrdoljak-Ranilović.

Ova kolekcija ženama pruža svakodnevno iskustvo sigurnog koračanja kroz dan, bez opterećenja onime što nose, a da pritom i dalje izgledaju sjajno!

Women in Adria članice ostvaruju 20 posto popusta na kupovinu odjeće iz nove kolekcije. Za kod nam se javite na [email protected], a prilikom fizičke kupovine potrebno je pokazati WiA člansku iskaznicu

Foto: Varteks

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Tata CEO

„U posljednjih sam 10 godina zaradio doktorat i došao na poziciju...

Tobi Emonts-Holley prije nekoliko je dana na svojem Twitter profilu objavio 'tajnu' poslovnog uspjeha. Naime, ovaj otac šestero djece uspio je...
- Advertisment -