Zidne tapete koje uljepšavaju svaki prostor

Najstarije zidne tapete su bile prave umjetničke slike. Potječu s istoka i umjetnik bi razbacao svoj dar s kistom baš po cijeloj zidnoj oblozi. S vremenom to se izgubilo i kada se spomenu tapete mnogima se u glavi projicira stari prašnjav stan s različitim uzocima na svakom zidu bez reda i pravila.

Ako ste se i vi odlučili na neke izmjene u stanu posjetite Naftalinin showroom interijera u Botinecu.

“Došla sam baš u trenutku kad su postavljali tapetu sa svrhom uređenja svog ureda. Oči su mi se zasjajile i znala sam to je to. Ostala sam bez teksta. To nisu samo tapete, to je umjetnost, to su D tapete najblaže opisano”, kaže Ivana.

Zašto je sad odjednom ta tapeta posebna?

To je Wall& Deco tapeta, izrađena baš po mjeri, samo za taj zid.  U katalogu je cijeli niz umjetničkih dijela u obliku fotografija, ilustracija, grafike ili akvarel crteža. Svaka od kreacija je specijalno dizajnirana za vertikalni zid pa svaka od pozadina ostavlja doista originalan vizualni efekt. Vinily tapete osvajaju svojim izgledom i ukrašavaju unutarnji prostor.

Wall&Deco ne zaustavlja dah samo u svakodnevnim prostorima. U suradnji s tehnolozima razvili su svoj OUT i WET sistem specijaliziran za kupaonice, tuš, saune, prostore oko bazena te čak fasade! Koristi se posebna tehnika printanja na fiberglasu koja omogućuje postavljanje u tako osjetljive vlagom i parom prostore.

Preciznost je najbitniji faktor prilikom postavljanja tapete u prostor i da je naravno sve pod desetogodišnjom garancijom.

Jedno je sigurno, u Naftalinu se zadovoljni klijenti ponovno vraćaju jer uvijek oduševe novim inovacijama i asortimanom u kojem jednostavno pronađete srodnu dušu.

Foto: Naftalina

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

AIm High AI Bootcamp

AIm High AI Bootcamp za poduzetnice osnažit će žene koje vode...

Amazon Web Services upravo je pokrenuo AIm High AI Bootcamp za poduzetnice koji pokreće AWS Startup Loft Accelerator i podržava Vestbee,...
- Advertisment -