Mame poduzetnice koje će vam na konferenciji 25.9. pokazati da možete imati sve

mame poduzetnice

Tehnološki park na zagrebačkom velesajmu bit će domaćin inspirativne konferencije za mame poduzetnice koja će se u organizaciji Women in Adria održati 25. rujna ove godine.

„Kako one to rade“

Još 2014. godine Women in Adria je prepoznala kućni ured kao inkubator ženskog poduzetništva. Od tada do danas svake godine održana je istoimena konferencija, a 2016. izašla je i istoimena knjiga „Kako pokrenuti i voditi posao od kuće“.

Nastavak ulaganja u podršku za poduzetnice predstavlja i ova inspirativna konferencija za mame poduzetnice koju će svojim izlaganjem otvoriti naša osnivačica i CEO Ivana Matić. Ivana je Women in Adria pokrenula iz kućnog ureda tijekom treće trudnoće i u proteklih 6 godina izgradila najpoznatiji brend za žene u biznisu u Hrvatskoj i regiji. Otkrijte koja je tajna njenog uspjeha!

mame poduzetnice
Ivana Matić

A kako to radi poduzetnica Ana Milas? Nakon što je napustila uspješnu korporativnu karijeru u međunarodnim kompanijama, danas kroz svoju tvrtku nudi know-how retail marketinga malim i srednjim poduzetnicima. Njezin drugi sin ima samo šest mjeseci, pa će s vama podijeliti svoje vrijedno iskustvo vođenja biznisa s malom bebom.

Poslušajte i posebno zanimljivu priču Maje Šesnić, majke petero djece koja uz brigu o velikoj obitelji vodi i edukativni centar koji posluje u dva grada! Kako to samo uspijeva? Saznajte na ovom našem druženju!

Ana Milas i Maja Šesnić

Uz ove izlagačice, konferencija će ugostiti i brojne druge gošće koje će podijeliti svoje znanje i iskustvo iz područja financija, društvenih mreža i osobnog te poslovnog savjetovanja, a sve s ciljem ostvarivanja bolje životne ravnoteže i vlastitih potencijala.

Djeca su dobrodošla!

Sve znamo kako mame poduzetnice zaista provode svoje vrijeme – s djecom oko sebe. Zato smo to odlučili omogućiti i na ovoj konferenciji, pa slobodno povedite svoju djecu!

Djeca mlađa od 3 godine mogu s vama slušati predavanja, a za djecu stariju od 3 godine osigurali smo čuvanje teta iz vrtića Čigra. Organizacijski partner konferencije, Tehnološki park na velesajmu, ima igralište za djecu unutar svojih prostora tako da nema brige o tome da će djeci biti dosadno!

Pridružite nam se jer je ovo vrijedna prilika za networking u stvarnim uvjetima i uz stvarne i važne teme. Prijave su otvorene, vidimo se!

Za 100 mama poduzetnica osigurali smo besplatan ulaz, poklon knjigu Od zaposlenice do poduzetnice te poklone sponzora

Foto: privatne arhive

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.