Na rubu ste i pitate se ima li to poduzetništvo više smisla? Naš akcelerator će vas od ‘Katice za sve’ pretvoriti u direktoricu koja opet uživa u svom poslu, a vaš biznis će procvjetati!

Više ste godina već u biznisu i imate osjećaj da ste hrčak koji se svaki dan, cijeli dan, vrti u kolutu bez pomaka? Ona strast s kojom ste pokrenuli posao pretvara se u burnout, stalno ste u procesu zapošljavanja i odlazaka, jednostavno ne možete pronaći adekvatne zaposlenike.

Akcelerator za poduzetnice vam treba!

Zaposlili ste ljude koje morate stalno nadzirati da bi napravili ono što ste im zadali, ne razumijete se s njima, morate im objašnjavati stvari koje se vama podrazumijevaju….

Financije vam predstavljaju dodatni stres i nikako da preuzmete kontrolu nad prihodima i rashodima. Pitate se morate li stvarno posljednji ostajati u uredu, nastavljati raditi od kuće noćima i isplati li se poduzetništvo uopće …

Zato smo za vas pripremile ovaj akcelerator koji će vam pomoći da “uvedete reda” i postavite poslovanje kako biste konačno bili samo direktorica.

Akcelerator se sastoji od 8 online edukacija koje se odvijaju u razmaku svaka 2 tjedna i traju 3 sata. Tijekom akceleratora dobit ćete i konzultantsku pomoć za kreiranje konkretnih opisa radnih mjesta u vašoj tvrtci.

„Naše 10-godišnje iskustvo nam govori da je najlakše pokrenuti posao i stotine poduzetnica smo potaknuli na taj korak. Ipak, puno je teže opstati i postati održiv biznis u kojem je vlasnica udeno i samo direktorica, a ne Katica za sve na rubu burnouta. Zato opet prvi imamo nešto, ovaj put akcelerator koji će mnogim poduzetnicama u 6 mjeseci pomoći da poslože i sebe i svoj posao“, objašnjava ideju iza edukacije Ivana Matić, CEO Women in Adria.


Pročitajte više: Postoji 5 faza razvoja svake tvrtke, saznajte u kojoj je vaša!


Poslovne i osobne vrijednosti

Upravo zato, okupljene su stručnjakinje koje će svojim iskustvom i znanjem pomoći da vlastito poslovanje dovedete na zavidnu razinu. Prva od njih je Sanja Varlaj, koja će pričati o poslovnim i osobnim vrijednostima, točnije kako ih izjednačiti.

Enisa Selmanović-Salkić podučiti će o profesonalizaciji poslovanja, tj. o uvođenju sistematizacije, definiranju ključnih procesa, postavljanju pravila ponašanja i drugo. Dva tjedna kasnije, Enisa će pristupnice učiti o vodstvu, gdje će otkriti tajne o vođenju tima, ali i kako dati i primiti feedback.

Kako napraviti petogodišnji plan naučit će Katarina Boban Filipančić na svojem predavanju o strateškom planiranju, dok će svoje drugo predavanje posvetiti metodama postavljanja i praćenja KPI-jeva.


Pročitajte više: Žrtvujete li vlastite vrijednosti prilikom donošenja poslovnih odluka? Time propuštate rad s ljudima koji dijele vaša uvjerenja


Implementacija vrijednosti

Kako biste posao podigli na višu razinu, a sami bili stabilni, prvo morate očistiti osobnu, a nakon toga i poslovnu energiju. Tome će podučiti Ana Keglović Horvat, koja će se kao predavačica vratiti u posljednjoj etapi akceleratora, gdje će se nadovezati na prethodno predavanje, usredotočivši se na rast, razvijanjem intuicije, svjesnosti i snage uma.

Kako implementirati organizacijske vrijednosti putem modela kompetencija možda zvuči zastrašujuće, no Jasna Rilović vodit će vas kroz ovaj proces. Nakon što ste vrijednosti otkrili, logično je da ih implementirate u poslovanje.

Akcelerator je namijenjen samo Women in Adria članicama i cijena svake radionice s popustom za njih je 500 kn + pdv, dok konzultantsku pomoć besplatno članicama osigurava Jasna Rilović i njen Human capital tim.

Broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite što prije, a možete to učiniti ovdje.

Foto: Canva/Privatan arhiv

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kvote za upravne odbore

Europski parlament službeno uveo kvote za upravne odbore u tvrtke

Prema novoj odluci Europskog parlamenta, veće tvrtke u Europskoj uniji morat će povećati prisutnost mane zastupljenog spola, u ovom slučaju žena,...
- Advertisment -