Drugi Health & Wellness Day u Ambasadoru odmora: spa, bazen i sauna u srcu Opatije

Dugi radni dani, obiteljske i roditeljske obaveze, vođenje kućanstva… sve to i mnogo više svakodnevice su poduzetnica i menadžerica. Ako ste majka, „druga smjena“ često je zahtjevnija. Sve ovo moguće je izdržati do određene točne, jer u suprotnom moguće su posljedice poput kroničnog stresa, čak i burnouta. Upravo iz tog razloga organiziramo drugi Health & Wellness Day. Kreiran je event gdje ćete se moći posvetiti sebi, pobrinuti o vlastitom zdravlju, ali i uživati u opuštajućem wellnessu, npr. u masaži. Na drugom Health & Wellness Day-u naučit ćete  ukloniti stres, strah, anksioznost…pomoću tehnika emotivne slobode (EFT) i čuti više o integrativnom zdravlju žena. Naučiti ćete kako stvoriti svoju wellness oazu kod kuće i u uredu. Nakon edukacije slijedi opuštanje u wellnessu! Možete li zamisliti bolji vikend?

Edukacija, pa relaksacija

U edukacijski dio dana uvest će vas Iva Tominović Matas koja će govoriti o tehnikama emotivne slobode (EFT) i Reprogramiranja matrice pomoću EFT tehnike. Na ovom eventu Iva će pomoću EFT tehnike doprinijeti cjelokupnom opuštanju i nježno na površinu podignuti ograničavajuća uvjerenja. Potom slijedi interaktivno predavanje  na kojem ćete čuti o mogućnostima integrativnog pristupa ženskom zdravlju uz pomoć STONE koncepta – piramide optimalnog zdravlja. U ovaj svijet uvest će vas Silvija Zec Sambol, dr. sc. med. Nakon pauze za ručak, Maja Kauzlarić naučit će vas kako kod kuće i u uredu stvoriti svoju wellness oazu. U sklopu događaja je i wellness u trajanju od tri sata koji uključuje Spa relax zonu.


Pročitajte više: Prvi Health&Wellness Day oduševio sudionice i partnere!


ambasador 2

U njoj se nalazi unutarnji bazen s grijanom morskom vodom i whirlpool. Uz to, Sauna centar koji se sastoji od finske saune, soft-saune (blaža verzija), turske kupelji, tuševe doživljaja i ledene fontane. Ponuda uključuje biljne čajeve, ručnik i ogrtač. Konačno, tu je i Beauty/masažni centar u kojem sudionice ostvaruju 25 % popusta na tretmane i masaže prema individualnim željama, dok one sudionice koje odsjednu u hotelu imaju 30 % popusta. Popust od 25 posto odnosi se i na sve Sothys i Gemology proizvode u ponudi wellnessa.

Ambasador dobrog odmora

Hotel Ambasador u Opatiji lokacija je drugog Health & Wellness Daya. Kao spoj intimne atmosfere i dizajna, zadržava privatnost unatoč tome što se nalazi blizu centra Opatije. Hotel se diči svojim vrhnunskim Spa centrom osmišljenim za obnovu energije i okrjepu duše i tijela. Spajanjem mentalnog i duhovnog – kroz ambijent, poseban pristup i specifične programe – nudi se sofisticirani, produbljeni i jedinstveni odnos prema njezi tijela i brizi za zdravlje. Spoznaja kako je za smiren i opušten osjećaj potrebno uspostaviti sklad energija dovela je do zamisli o jedinstvenim ambijentima, kreiranima po načelima čiji su temelji feng shui i space design, u kojima ćete se osjećati drugačije.

ambasador 1

Health & Wellness Daya će se održati 29. siječnja 2021. u Hotelu Ambasador u Opatiji u organizaciji Women in Adria. Prijaviti se možete do 25. siječnja, a sve su informacije dostupne ovdje.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -