Jedinstvena mobilna aplikacija za bolju sigurnost u prometu

ORYX Asistencija svojim članovima omogućuje jedinstvenu mobilnu aplikaciju za pametne telefone pod nazivom Putni Anđeo.

Putni Anđeo je sustav koji prepoznaje prometnu nesreću te alarmira kontakt centar ORYX Asistencije koji zatim, u slučaju potrebe, na mjesto prometne nezgode može poslati hitnu pomoć, vatrogasce, policiju, vučnu službu, a može obavijestiti i privatne osobe – „osobne Anđele“ – koje je korisnik naveo u svom profilu i koje korisnik želi da ih se kontaktira ako mu se bilo što dogodi.


Pročitajte više: 5 aplikacija za praćenje financija uz koje je lako uštedjeti


Budite sigurniji u prometu

Sustav je osmišljen tako da ne ometa vozača prilikom vožnje te u slučaju eventualne prometne nezgode obavlja komunikaciju s pozivnim centrom ORYX Asistencije ili privatnim osobama pružajući informacije o okolnostima prometne nezgode.

Neke od informacija koje Putni Anđeo šalje označenim primateljima uključuju GPS lokaciju, brzinu prije nezgode te podatke o vozaču. Samim time što se komunikacija ostvaruje između računalnih sustava bez ljudske intervencije, informacije stižu na pravo mjesto u najkraćem mogućem roku te se ujedno izbjegava faktor ljudske pogreške pri prijavi detalja nastale situacije.

Putni Anđeo, kao sigurnosni „dodatak” u kombinaciji s drugim elementima pasivne sigurnosti u automobilu, povećava ukupnu razinu osobne sigurnosti u prometu.
Aplikacija Putni Anđeo dostupna je članicama Women in Adria upravo kroz suradnju s Raiffeisen bankom koja je uključila ORYX Asistenciju u FlexiBIZ BALANCE poduzetnički paket i kao opciju u FlexiFIT paket tekućeg računa.

Sve članice Women in Adria ostvaruju popuste za ugovaranje ovih paketa, a uz Putnog Anđela očekuju ih i ostale ORYX usluge – Pomoć na cesti i/ili Pomoć u kući, dostupne od 0 do 24 h, 365 dana u godini na području Republike Hrvatske.

Iskoristite ovu priliku i budite sigurnije u prometu!

Foto: rba.hr

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kapi za oči

Naše oči rade sve napornije… kako im pomoći da održe tempo?

Gotovo da nema profesije u kojoj nismo izložene digitalnim ekranima. I dok primjenom nove tehnologije mi radimo pametnije, naše oči rade...
- Advertisment -