Ovogodišnji Beauty&Hair Expo održat će se i uživo i virtualno!

Uslijed promjena koje su zahvatile svijet važno je njegovati i održavati dobre i pozitivne vibracije i događaje. Svakako jedan od njih je i najljepši sajam Zagrebačkog velesajma BEAUTY&HAIR EXPO koji će se održati ovog ožujka na zadovoljstvo izlagača i posjetitelja.

Od 4. do 6. ožujka 2022. ponovo ćemo imati priliku uživati u novom izdanju najljepšeg sajma Zagrebačkog velesajma.

Kreativno rješenje u pandemijsko vrijeme

Organizator Zagrebački velesajam  potrudio se  pronaći najbolje rješenje za kreiranje platforme za promociju tvrtki iz segmenta ljepote.

Virtualni događaji odlična su ekstenzija sajma, ali ne mogu do kraja zamijeniti fizičke događaje. Posebice se to odnosi na industriju koja je vezana uz ljepotu gdje je važno osjetiti mirise, dotaknuti ​​teksture ili testirati nijanse.


Pročitajte više: Ubrzajte rast kose uz ove korisne savjete


Dijeljenje znanja

Sajmovi su izuzetno važni za uspješno poslovanje i kao takvi nude nebrojene mogućnosti za razvoj i rast. BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB je platforma za dijeljenje znanja i istraživanje novog s posebnom energijom i pričom koja traje dugi niz godina.


Pročitajte više: Čudotvorni kolagen zaista pomaže – kosa postaje gušća, nokti zdraviji, koža glatka i zategnuta


U korak s potrebama tržišta

Velik broj uspješnih tvrtki odabire BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB kako bi predstavile svoje nove proizvode i  linije, odgovorile izazovima i potrebama poslovanja te predstavile značajke inovativnih metoda i aparata.

Nije li to dovoljan razlog da i Vi budete sudionik našeg sajma?

Radujemo se susretu s Vama.

Do 10. veljače 10% popusta na prijevremenu prijavu. Women in Adria članicama BEAUTY&HAIR EXPO dodjeljuje dodatnih 10% na izlaganje.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

nesigurnost u karijeri

Nesigurnost u karijeri – 40% mladih žena ne vjeruje da će...

Australsko sveučilište Monash ranije ove godine objavilo je istraživanje vezano uz percepciju karijernih izazova i očekivanja od strane svojih studentica. Istraživanje...
- Advertisment -