Umirite crijeva jednom Biorela Total kapsulom dnevno

Mnogo smo puta čuli da naše zdravlje započinje u centru tijela – našim zdravim probavnim sustavom. Osim što su crijeva zadužena za probavu i iskorištavanje hrane, u njima se nalazi čak 60 – 80% cjelokupnog imunološkog sustava čovjeka. I dok se izvana koža i sluznica bore protiv prodora bakterija i virusa, dobre bakterije u crijevima bore se na različite načine za premoć nad lošim bakterijama čuvajući zdravstvenu ravnotežu.

Dobre bakterije su ključne za zdrava crijeva

Zdrava crijevna mikrobiota sastoji se od milijardi živih mikroorganizama koji djeluju na više načina; onemogućuju vezanje štetnih bakterija, luče bakteriocine – tvari koje inaktiviraju patogene bakterije te stimuliraju imunološki sustav na proizvodnju protutijela. Osim toga, sudjeluju u apsorpciji hranjivih tvari te proizvodnji vitamina i enzima.  

Zdrava crijevna mikrobiota podrazumijeva dovoljnu količinu i raznolikost dobrih prijateljskih bakterija u našim crijevima. Mnogi faktori poput neadekvatne  prehrane, uzimanja antibiotika i drugih lijekova, starija životna dob ili stanja stresa mogu utjecati na smanjen broj dobrih bakterija u crijevima te na pojavu tegoba.


Pročitajte više: Zašto su crijeva drugi mozak vašeg tijela?


Biorela Total je nezaobilazan dodatak prehrani

Tada je korisno odabrati koncentrirani izvor vrhunskih sojeva dobrih bakterija. To je jednostavno uz Biorelu® Total!

Biorela® Total sadrži čak 15 premium sojeva koje smo pažljivo odabrali zbog njihovih vrhunskih i specifičnih bioloških karakteristika te sposobnosti da djeluju u sinergiji. Ovako veliki broj sojeva povećava raznolikost dobrih* kultura u probavnom sustavu te donosi široki spektar njihove biološke aktivnosti kako bismo osigurali maksimum za Vas. U samo jednoj kapsuli dnevno Biorela® Total donosi više od 7 milijardi živih bakterija, a osigurana je njihova puna snaga do kraja roka valjanosti. Biljne kapsule pogodne su i za vegane te ne sadrže arome ili konzervanse. Ekonomično pakiranje od 60 kapsula te jednostavno uzimanje jednom dnevno čine Biorelu® Total nezaobilaznim svakodnevnim dodatkom prehrani. Biorela® Total je pogodna je za djecu, odrasle te trudnice.  

Čuvajte svoja crijeva jer ona čuvaju vas. Potražite svoju svakodnevnu dozu vrhunskih kultura dobrih bakterija, Biorelu® Total, u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Za četvrti Health&Wellness Day smo pripremili posebne poklončiće od Biorela Total ali i poklon iznenađenja za naše sudionice. U danu koji je posvećen zdravlju, ljepoti i opuštanju, čuti ćete više o zdravlju crijeva i probioticima.

Još se stignete prijaviti na Health&Wellness Day koji će se održati iduće subote, 26. ožujka u Radisson Blu Resort & Spa u Splitu. Sve informacije možete zatražiti putem [email protected].

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

FABUspot zagreb

Jeste već primijetile novo cool mjesto u Ilici? Evo o čemu...

Regionalno poznati beauty multibrend FABUspot svečano je otvorio jedinstvenu parfumeriju i studio u centru Zagreba. Na čak 400 kvadrata i dvije...
- Advertisment -