Skraćeno radno vrijeme za sve BIPINE poslovnice!

Od danas BIPA ima skraćeno radno vrijeme, rade od 8.00 do 17.00 sati. I dalje su na snazi najviše mjere zaštite, a za zaposlenike u prodaji predviđen je i bonus za rad i trud u izvanrednim uvjetima.

Povezano:

Bipa – skraćeno radno vrijeme

U skladu s odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite, BIPINE poslovnice diljem Hrvatske od danas posluju prema skraćenom radnom vremenu, najduže od 8.00 do 17.00 sati. Informacije o radnom vremenu svih poslovnica dostupne su na BIPINIM web i Facebook stranicama.  

Za sve zaposlenike i kupce osigurane su najviše mjere zaštite prema smjernicama Nacionalnog stožera civilne zaštite, poručuju iz središnjice kompanije. Uz standardne sigurnosne procedure, u trgovinama se provode i pojačane higijenske i sanitarne mjere, kao i redovite dezinfekcije prostora.

Mjere zaštite u Bipa poslovnicama

Za zaposlenike su osigurane perive zaštitne maske za lice, jednokratne rukavice i sredstvo za dezinfekciju. Iz higijenskih razloga uklonjeni su testeri u poslovnicama, a zbog mogućnosti bliskog kontakta između kupaca i zaposlenika ukinute su i promocije proizvoda, dok je BIPA Backstage do daljnjega zatvoren. Kao nagradu za izniman trud i rad u izvanrednim uvjetima, svi zaposleni u sektoru prodaje dobit će bonus u iznosu od 1.000 HRK, koji će im biti isplaćen ovog tjedna.

Za kupce su u svim poslovnicama postavljeni sredstvo za dezinfekciju ruku, obavijesti o mjerama sigurnosti i zamolbe da prilikom stajanja u redu održavaju razmak od najmanje dva metra. Ograničen je broj ljudi koji istovremeno mogu boraviti u prostoru poslovnica, a što se načina plaćanja tiče preporuke se kreću u smjeru korištenja kartica umjesto gotovine. Navedene mjere vrijedit će tijekom razdoblja od 30 dana, a po uputama Nacionalnog stožera i dulje. 

Lanac drogerija BIPA dio je međunarodne REWE grupe, prisutan u Hrvatskoj od 2007. godine. Od prve otvorene poslovnice u Vinkovcima do danas BIPA je otvorila ukupno 119 poslovnica i trenutno zapošljava 650 zaposlenika. Strategija ponude proizvoda BIPE bazirana je na suradnji s top robnim markama. Najveća snaga BIPE su inovacije, a upravo je iz toga nastala nova, drugačija i još neviđena platforma na hrvatskom tržištu – BIPA Backstage.  Platforma je to koja spaja ljepotu i dobru zabavu te uz profesionalni make-up i manikuru nudi raznovrsne edukacije, predavanja i radionice. U prvih godinu dana svog postojanja BIPA Backstage se etablirao kao mjesto vrhunske usluge po pristupačnoj cijeni; luksuz koji svaka žena sebi može i treba priuštiti. Srž BIPA Backstagea čini tim educiranih vizažistica s dugogodišnjim iskustvom u svijetu ljepote koji je spreman na sve izazove. U BIPI svaki kupac može biti siguran da će u širokoj ponudi baziranoj na atraktivnim i kvalitetnim proizvodima top robnih marki uvijek pronaći nešto za sebe, svoju obitelj i dom po odličnim cijenama.

BIPU pratite i Facebooku te Instagramu.

Foto i tekst: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

životna harmonija

Diana Plazonić iz potpuno drugog gledišta: Nikada nismo živjeli u sigurnijim...

Danas postoji konsenzus kako "živimo u stresnim vremenima". Taj stres percipiramo svi - djeca, učitelji, zaposlenici i poslodavci. Međutim, kada pogledamo...
- Advertisment -