Skraćeno radno vrijeme za sve BIPINE poslovnice!

Od danas BIPA ima skraćeno radno vrijeme, rade od 8.00 do 17.00 sati. I dalje su na snazi najviše mjere zaštite, a za zaposlenike u prodaji predviđen je i bonus za rad i trud u izvanrednim uvjetima.

Povezano:

Bipa – skraćeno radno vrijeme

U skladu s odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite, BIPINE poslovnice diljem Hrvatske od danas posluju prema skraćenom radnom vremenu, najduže od 8.00 do 17.00 sati. Informacije o radnom vremenu svih poslovnica dostupne su na BIPINIM web i Facebook stranicama.  

Za sve zaposlenike i kupce osigurane su najviše mjere zaštite prema smjernicama Nacionalnog stožera civilne zaštite, poručuju iz središnjice kompanije. Uz standardne sigurnosne procedure, u trgovinama se provode i pojačane higijenske i sanitarne mjere, kao i redovite dezinfekcije prostora.

Mjere zaštite u Bipa poslovnicama

Za zaposlenike su osigurane perive zaštitne maske za lice, jednokratne rukavice i sredstvo za dezinfekciju. Iz higijenskih razloga uklonjeni su testeri u poslovnicama, a zbog mogućnosti bliskog kontakta između kupaca i zaposlenika ukinute su i promocije proizvoda, dok je BIPA Backstage do daljnjega zatvoren. Kao nagradu za izniman trud i rad u izvanrednim uvjetima, svi zaposleni u sektoru prodaje dobit će bonus u iznosu od 1.000 HRK, koji će im biti isplaćen ovog tjedna.

Za kupce su u svim poslovnicama postavljeni sredstvo za dezinfekciju ruku, obavijesti o mjerama sigurnosti i zamolbe da prilikom stajanja u redu održavaju razmak od najmanje dva metra. Ograničen je broj ljudi koji istovremeno mogu boraviti u prostoru poslovnica, a što se načina plaćanja tiče preporuke se kreću u smjeru korištenja kartica umjesto gotovine. Navedene mjere vrijedit će tijekom razdoblja od 30 dana, a po uputama Nacionalnog stožera i dulje. 

Lanac drogerija BIPA dio je međunarodne REWE grupe, prisutan u Hrvatskoj od 2007. godine. Od prve otvorene poslovnice u Vinkovcima do danas BIPA je otvorila ukupno 119 poslovnica i trenutno zapošljava 650 zaposlenika. Strategija ponude proizvoda BIPE bazirana je na suradnji s top robnim markama. Najveća snaga BIPE su inovacije, a upravo je iz toga nastala nova, drugačija i još neviđena platforma na hrvatskom tržištu – BIPA Backstage.  Platforma je to koja spaja ljepotu i dobru zabavu te uz profesionalni make-up i manikuru nudi raznovrsne edukacije, predavanja i radionice. U prvih godinu dana svog postojanja BIPA Backstage se etablirao kao mjesto vrhunske usluge po pristupačnoj cijeni; luksuz koji svaka žena sebi može i treba priuštiti. Srž BIPA Backstagea čini tim educiranih vizažistica s dugogodišnjim iskustvom u svijetu ljepote koji je spreman na sve izazove. U BIPI svaki kupac može biti siguran da će u širokoj ponudi baziranoj na atraktivnim i kvalitetnim proizvodima top robnih marki uvijek pronaći nešto za sebe, svoju obitelj i dom po odličnim cijenama.

BIPU pratite i Facebooku te Instagramu.

Foto i tekst: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

uspješno vođenje biznisa

Morala je tri puta propasti da joj tek četvrti biznis uspije!

Želite li znati kako funkcionira uspješno vođenje biznisa, vrlo je važno shvatiti da ćete u većini slučajeva morati krenuti od same...
- Advertisment -