Dezinfekcija je prioritet, korona virus se zadržava na svim površinama

U situacijama poput ove u kojoj se trenutno nalazimo uzrokovane pandemijom koronavirusa, niti jedan savjet o pravilnoj dezinfekciji nije na odmet. Ako niste sigurni kako i čime možete dezinficirati sebe i svoj dom u svakom trenutku, imamo za vas 5 savjeta.

Povezano:

Neka vam ruke uvijek budu čiste

Ako ste izvan kuće i nemate priliku oprati ruke, vlažne maramice pružaju vam donekle dobru alternativu. Važno je njima dobro očistiti sva mjesta na rukama, uključujući područje između prstiju, nokte, površinu ispod nokta i palčeve. Kako bi bilo sigurni, možete iskoristiti i više od jedne maramice. Becutan baby maramice s kamilicom dobar su izbor, jer su dovoljno nježne za bebinu kožu pa tako i za vaše ruke.

Ove maramice sadrže hidratantni losion s ekstraktom kamilice koji štiti kožu od upale i isušivanja. Na površini kože ostavljaju tanak zaštitni sloj koji njeguje i pomaže koži da ostane čista i zdrava.

Dezinfekcija protiv koronavirusa

Dezinfekcija površina u domu i na radnom mjestu

Dobro je redovito dezinficirati površine u domu, a pogotovo one na radnom mjestu. U tome će vam pomoći Biobaza dezinficijens, čiji su sastojci prirodnog porijekla. On snažno djeluje na cjelokupan spektar mikroorganizama. Sprječava nastanak, razvoj i širenje patogenih mikroorganizama, potpuno bezopasnom i sigurnom formulom. Ne ispire se i može se koristiti za sve vrste površina.

Idealno je sredstvo za korištenje u kućanstvima s malom djecom i kućnim ljubimcima jer neotrovna, 100% biorazgradiva formula učinkovito suzbija bakterije, viruse, gljivice, plijesni, spore i biofilm sa svih površina, kao i hrane, vode i zraka. Obogaćen eteričnim uljem limuna, osvježava prostor. Djeluje kao antiseptik pa se može čak koristiti i za dezinfekciju kože.

Dezinfekcija protiv koronavirusa

Kada čistite namještaj, odaberite dezinfekcijske maramice

Ono što bi inače prebrisali suhom krpom, radije prebrišite dezinfekcijskim maramicama. Blista vlažne maramice dobar su izbor zbog svog ugodnog i neintenzivnog mirisa. Neće ostaviti mokre tragove na namještaju, pa nakon njih nećete trebati ponoviti brisanje suhom krpom. Maramice su namijenjene za sve perive površine u kućanstvu osim tekstila.

Dezinfekcija kuhinje

Istraživanja su pokazala da su kuhinje nerijetko prljavije od kupaonica zbog velike količine vlage, uslijed čega bakterije i virusi mogu vrlo dugo ostati na spužvicama i ostalim predmetima i površinama. Zbog toga je dobro kuhinju također prati sredstvom koje ujedno i dezinficira.

Super Jon Kuhinja učinkovito odmašćuje, čisti i dezinficira sve kuhinjske površine. Njegova antibakterijska formula ne sadrži alergene i ne oštećuje površine, jednostavno ispire te je ugodnog mirisa limuna.

Možete dodatno dezinficirati i odjeću

Dezinfekcija protiv koronavirusa može se primijeniti i na odjeći. Ako želite biti sto posto sigurni da ste uklonili sve potencijalne mikrobe nakon dolaska izvana, možete dodatno dezinficirati odjeću u pranju. U tome će vam pomoći Sanytol za rublje, sredstvo bez izbjeljivača koje učinkovito čisti i dezinficira bijelo i obojeno rublje. Koristi se pri strojnom ili ručnom pranju, djeluje na svim temperaturama kao dodatak za dezinfekciju bijelog ili obojenog rublja i prikladno je za sve vrste materijala, čak i one najosjetljivije. Ima trostruko djelovanje budući da uništava bakterije, gljivice i viruse.

Uštedite vrijeme i sve ove proizvode nabavite na jednom mjestu, u svim Bipa poslovnicama.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

arhibau 2023 otvorenje

Otvoren ArhiBau 2023.! 6 dana promicanja kulture održivog razvoja

U svom već trećem izdanju, ArhiBau nastavlja misiju promicanja kulture građenja i održivog razvoja. Ovogodišnji sajam održava se istovremeno sa sajmovima...
- Advertisment -