Edukacijom svojih djelatnica BIPA nastavlja put prema najvišoj razini usluge

Osim bogatog asortimana proizvoda i vrhunske usluge, BIPA kontinuirano nudi i dodatna usavršavanja svojim zaposlenicima. Dokaz ovome je i najnoviji program “BIPA Specijalist za ljepotu“, tijekom kojeg će 14 odabranih prodajnih savjetnica proći detaljnu edukaciju iz područja asortimana dekorativne kozmetike.

Povezano: 3 prijedloga za savršeni poslovni make-up

Iskusne vizažistice iz BIPA Backstage-a, u suradnji s poznatom talijanskom školom mode i dizajna Callegari, održavat će tečajeve šminkanja i pružiti znanja kako klijentima ponuditi proizvode koji najbolje odgovaraju njihovom tipu kože, kao i beauty trikove za što ljepši i njegovaniji izgled. 

“Veliko nam je zadovoljstvo što na ovaj način možemo osigurati svojim zaposlenicima profesionalni rast i razvoj unutar kompanije, a sve prema njihovim željama i kompetencijama. Iz godine u godinu BIPA se nastavlja visoko pozicionirati u segmentu ljepote te se nadamo da će ovaj program podići ljestvicu u tom smjeru i osigurati našim kupcima najbolju razinu usluge”, poručila je rukovoditeljica ljudskih potencijala Mirela Makovičić Mujić.

bipa

Novi program nastavak je internih edukacija koje su provodile vizažistice BIPA Backstage-a,  a koje je do sada prošlo više od 600 zaposlenika BIPE. Prvi modul započeo je prošlog tjedna, a njegov je glavni cilj ne samo educirati kompetentne prodajne timove koji BIPINIM kupcima mogu pružiti najvišu razinu usluge, nego i potaknuti zaposlenike da otkriju nove mogućnosti i ideje za napredovanje.

Program “BIPA Specijalist za ljepotu” odvija se u 7 modula (praktičnog i teoretskog sadržaja), a njegov je završetak planiran za srpanj 2020.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

financijska sigurnost

Milenijalkama je financijska sigurnost važnija od braka – evo zašto

Milenijalke su mnogo praktičnije nego emotivne. One smatraju da je financijska sigurnost najvažniji faktor prilikom ulasku u vezu i/ili brak. Prema...
- Advertisment -