Božićne dekoracije poslovnih prostora koje su ovogodišnji hit!

S obzirom na vrijeme u kojem se trenutno nalazimo, na žalost ili na sreću, imamo puno više vremena za posvetiti se blagdanskoj dekoraciji doma. Nedostaje li vam ideja kako da ove godine unesete božićni duh u vaš dom, donosimo vam dekoracije doma i poslovnih prostora naših članica. Božićna dekoracija ureda nikada vam neće biti jednostavnija!


Pročitajte više: Pronađite inspiraciju u ovim idejama za blagdansko uređenje doma!


Božićna dekoracija ureda

Kako bi se i na poslu, ako već ne radite od kuće, osjećali kao doma, uredite vaš poslovni prostor u duhu Božića. Božićna dekoracija u uredu vama i vašim kolegama učinit će boravak na poslu ugodnijim!

Božićna dekoracija ureda

Više je manje

Tanja Cerinski Štimac, vlasnica Style&Wings, ured je s Anom Matutinović, osobnom stilisticom, uredila u jednostavnom i klasičnom tonu. S obzirom na to da nisu planirale bor u uredu, alternativu su pronašle u vijencu i girlandama ukrašenima diskretnim lampicama. Uz par kuglica napunjenih snijegom, dobile su topli božićni ugođaj.

Božićna dekoracija

Nema toga što par kuglica i sjajnih lampica ne mogu popraviti

Agronomistica i konzultantica, Ana Marija Špicnagel Ćurko, smatra da se u ovim čudnim i naopakim vremenima trebamo fokusirati na lijepo i pozitivno, dan po dan i drugima dati do znanja da su život i zdravlje neprocjenjivi i pokazati da smo tu jedni za druge.

Božićna dekoracija ureda

Ove se godine posebno potrudila oko dekoracije uredskog prostora kako bi se svi osjećali ugodno i barem nakratko zaboravili na sve izazove. Božićno drvce žarko zelene boje savršeno pristaje uz zeleni zid, baš kao što minimalističko bijelo drvce sa sitnim lampicama idealno pristaje na bijeli namještaj.

“Moram priznati da nema toga što par kuglica, malo više sjajnih lampica i pokoja čokolada ne mogu popraviti. Naravno, odmah i disclaimer da nijedan bor nije okićen bez zaštitne maske i uz obaveznu božićnu playlistu”

Božićna dekoracija

Ljepota je u detaljima


Pročitajte više: Koje božićne dekoracije su najveći hit ove godine?


Naša članica i porezna savjetnica Alida Višković kod dekoracije je prednost dala detaljima i božićnim motivima neutralnih srebrnih, bijelih i zemljanih tonova!

Božićna dekoracija ureda
Božićna dekoracija

Potrudite se i vi oko dekoracije ureda i uljepšajte predblagdansko vrijeme na poslu!

Foto: Privatna arhiva, Pixabay

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

poslovanje u estoniji

U RH ćete izgubiti 200, a u Estoniji 50 sati na...

Početkom ožujka za članice Women in Adria i članove Udruge glas poduzetnika održale smo webinar naziva Estonsko...
- Advertisment -