Očarajte goste: detaljima do božićne čarolije u poslovnom svijetu

Stigao je prosinac, sve već miriši na fritule i kuhano vino, a Mariah Carey odavno je na ‘repeatu’. Bliži se vrijeme božićnih domjenaka, zabava i after work druženja. Temperature u zraku nisu baš niske kako smo naviknuli pa malo prave božićne atmosfere nedostaje, ali da se stvori pravi božićni ugođaj na svim poslovnim eventima pobrinut će se Balon Centar koji radi kompletno dekoriranje prostora. Fotelja djeda mraza, pregršt poklona, zid obasipan darovima ili pak zid od balona, stolne dekoracije – priredite božićni domjenak o kojem će se dugo pričati, barem do sljedećeg Božića!

Što je Božić bez bora? Obožavamo borove od balona

Da bi zaista unijeli duh Božića u svoj ured ili drugu lokaciju na kojoj pripremate božićni domjenak, potreban je bor. Možete imati klasičan prirodni ili umjetni zeleni ili bijeli bor, a dobra ideja je i šarena i razigrana, otkačena alternativa – bor od balona.

Izbor boja je neograničen, a bor se može dodatno ukrasiti mini folija balonima, umjetnim cvijećem ili čak slatkišima.

Odabrali bor od balona ili pak klasičan bor pored kojeg ćete smjestiti ‘cozy’ foteljicu – nadodajte i neke personalizirane detalje poput polaroid fotografija koje će gosti direktno na domjenku fotografirati pa njima ukrasiti bor.

Za najbolje fotografije: zid od balona ili svjetlucava  pozadina za fotkanje

Još jedna ideja i hit u dekoraciji privatnih i poslovnih evenata je zid od balona. Za ovim se ukrasom sve više poseže – može služiti kao pozadina za fotkanje ili kao istaknuti zid ispred kojeg možete istaknuti željene proizvode ili piće, grickalice…

Ako se želite pobrinuti da za vaš event svi čuju – odaberite svjetlucavu pozadinu za fotkanje. Nitko neće odoljeti njezinom šarmu i svatko će rado ‘okačiti’ svoju fotografiju ispred ove pozadine. Možete ju i personalizirati te staviti svoj logotip tako da svi znaju da je najbolji božićni domjenak u gradu bio upravo vaš.

božićni domjenak

Odlična ideja je i zid krcat ‘darovima’.


Pročitajte više: Od poslovnih evenata do privatnih zabava – Balon Centar je tu


Božićni domjenak: A za isticanje… okrugli stalak, luk ili poluluk

Ulaz na svoj domjenak možete ukrasiti lukom ili polulukom od balona u pravim božićnim bojama. Crvena, zelena, zlatna… mašti na volju. Igrajte se ukrasima – orašari, lizalice, zvijezde. Ali nemojte pretjerati i budite dosljedni – najbolje će vas usmjeriti dekoraterke Balon Centra.

Ako na eventu želite istaknuti svoje proizvode ili proizvode svojih partnera, smjestite ih ispred okruglog stalka.

Veliki orašar ili tradicionalne lizalice kao ukras u obliku folija balona jako su zahvalna dekoracija zbog svoje mobilnosti po prostoriji, a i vrlo su efektni. I ove će godine hit biti baloni s ledicama, a uvijek su dobra ideja i balonski stupovi. Za dodatan wow efekt stolove možete ukrasiti elegantnim balonima s ledicama i mašnom.

božićni domjenak
božićni domjenak

I baloni mogu biti održivi!

U vremenima kada se planet bori protiv povećanja plastičnog otpada, važno je napomenuti kako Balon Centar koristi latex balone proizvedene od 100% kaučuka – prirodne gume i potpuno su biorazgradivi, te se njihove čiste i postojane boje dobivaju od boja prirodnog porijekla. Organski pigmenti čine njihove balone biorazgradive brzinom lista hrasta.

Nakon što Božić prođe, folija balone možete ispuhati slamkom i ako nisu oštećeni, sljedeće godine ponovno koristiti. Lateks balone nakon bušenja potrebno je odložiti u miješani otpad.

Women in Adria članice imaju poseban popust na dekoracije za božićne domjenke u Balon Centru tijekom 12. mjeseca!

Članak je pripremljen u suradnji s Balon Centrom.

Foto: Balon centar

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -