Od poslovnih evenata do privatnih zabava – Balon Centar je tu

Božićna atmosfera već nam je krenula, a kako ju još malo podignuti, uveseliti dom, uljepšati božićni event ili iznenaditi bližnje, dajemo vam nekoliko balonastičnih ideja.

Ukrasi bor balonima ili napravi svoj bor od balona – kreativan je i zabavan način koji će se svidjeti i najmlađima. Izbor boja je neograničen, a bor se može dodatno ukrasiti mini folija balonima, umjetnim cvijećem ili čak slatkišima. Nadodajte i neke personalizirane detalje ili igračke, dajte najmlađima da crtaju po njemu mekanim flomasterom, zabavljaju se i budu kreativni, što god vam padne na pamet. Možete i naručiti već napravljeni bor po želji, dekoraterke Balon Centra oživjet će i najluđe ideje.

božić balon centar

Za pravu božićnu magiju

Nakon što Božić prođe, folija balone možete ispuhati slamkom i ako nisu oštećeni, sljedeće godine ponovno koristiti. Lateks balone nakon bušenja potrebno je odložiti u miješani otpad.

Za stvaranje božićne magije na poslovnim eventima, najbrže i najljepše je to balonima i balonskim dekoracijama, koje Balon Centar pažljivo osmišljava te postavlja u prostoru na bilo kojoj lokaciji u Zagrebu, te po dogovoru i drugim lokacijama u Hrvatskoj.

Lukovi od balona, božićna drvca, zidovi za slikanje, svjetlucave pozadine ili kompletno dekoriranje prostora pretvaraju bilo koji event u pravu božićnu bajku. Ideja ja jako puno, a vi ih samo trebate osmisliti ili pustiti stručnom timu dekoraterki da to učine za vas.


Pročitajte više: Trebaju li vam baloni za rođendan, Balon Centar će kreirati bajku za vas


Mali detalji za ured ili radno mjesto – baloni na helij ili božićno drvce od balona u sekundi će stvoriti pravu malu božićnu atmosferu. Veliki orašar ili tradicionalne lizalice kao ukras u obliku folija balona, jako su zahvalna dekoracija zbog svoje mobilnosti po prostoriji, a i vrlo su efektni. Ove godine veliki su hit baloni s ledicama koji će osvijetliti svaki božićni domjenak ili uredski party.

božić balon centar

Balon Centar – 25 godina s nama!

S 25 godina iskustva u radu s balonima, Balon Centar je tu kako bi Vam svaki događaj učinio čarobnim. Životno bitne događaje želimo pamtiti, jer su baš oni ti koji nas obilježavaju i želimo da budu savršeni. Rođendani, krštenja, rođenja, proslava diplome, poslovni eventi – Balon Centar će oživiti i najkreativnije ideje. Pogled na balone svakome izmami osmijeh na lice bez obzira na dob, a danas to možemo učiniti i na ekološki i održivi način.

U vremenima kada se planet bori protiv povećanja plastičnog otpada, važno je napomenuti kako Balon Centar koristi latex balone proizvedene od 100% kaučuka – prirodne gume i potpuno su biorazgradivi, te se njihove čiste i postojane boje dobivaju od boja prirodnog porijekla.

Women in Adria članice imaju poseban popust na dekoracije za božićne domjenke u Balon Centru tijekom 12. mjeseca!

Foto: Canva / Pexels / Balon Centar

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -