Calico Mood – lajtmotiv ljetne kolekcije ove domaće modne priče je povratak

U samom centru Zagreba, na adresi Đorđićeva 3b, nalazi se Calico Mood. Lokacija je to na kojoj možete pronaći isključivo hrvatski dizajn. Ono čime se tim koji stoji iza cijelog koncepta vodi jesu kvaliteta, pomno birani materijali te domaća proizvodnja. Mjesto je to koje otvara vrata i ostalim kreativcima kako bi u suradnji potaknuli hrvatske brendove, proizvodnju, ali i približili samu scenu hrvatskoj i stranoj publici.

Lajtmotiv ljetne kolekcije je povratak

Povratak moru kao nepreglednoj slobodi i u trenutcima kada se natječemo s vremenom povratak onim istinskim vrijednostima, željama i potrebama. Jednako tako, povratak i naglasak na materijale poput lana i pamuka, ali i povratak održivosti. Sva proizvodnja smještena je u Hrvatskoj, a svaki komad dolazi u svega nekoliko veličina i dodatno ga je moguće izraditi po narudžbi.

Calico Mood2

Kolekcija je napravljena od visokokvalitetnih i prirodnih tkanina, a sami krojevi osmišljeni su tako da su nosivi iz sezone u sezonu, kako u elegantnijim, tako i u ležernijim prilikama.


Pročitajte više: Jedna elegantna haljina na tri načina – modna blogerica pokazuje kako


Elegancija i komocija

U pozadini Calico Mooda stoje žene koje u svaki odjevni komad ulažu ljubav i vode se načelima kvalitete, održivosti, transparentnosti te poticanjem domaće proizvodnje.

Calico Mood3

S obzirom na to da iza komada koji nose Calico Mood potpis nalaze i elegancija i komocija, oni se na jednostavan način mogu kombinirati kako za dnevne tako i za večernje prigode. U njihovu posebnost i kvalitetu moći će se uvjeriti i sve gošće velikog ljetnog partyja koji se održava u petak.

Calico Mood1

Na terasi Hotela Academia u Zagrebu, okupljene će imati priliku vidjeti njihove komade. Također, moći će iskoristiti i posebne pogodnosti od 20 % popusta za kartično plaćanje i 30 % popusta za gotovinsko plaćanje.

Foto: Katarina Radonić

Model i stilistica: Ana Carević

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -