Jedna elegantna haljina na tri načina – modna blogerica pokazuje kako

Anh Sundstrom modna je blogerica iz Tiburona, SAD. Na svojem blogu 9to5 chic dijeli prekrasne i jednostavne modne kombinacije, te nam je pokazala kako jednostavna, elegantna haljina može biti prilagodljiva. Samo je trebate znate kombinirati.

Jedna elegantna haljina na tri načina

Inače, glavno po čemu je istaknuta jest njezin elegantan, poslovni stil, pri čemu teži stvarati kombinacije koje je većini žena doista i moguće iskoristiti. Kako ne vjeruje da je za dobar stil važna supa odjeća, Sundstrom kombinira odjevne predmete različitih cjenovnih rangova.

Na primjeru crne haljine na vezanje pokazala nam je kako je potrebno samo malo mašte kako bismo jednostavan odjevni predmet pretvorile u multifunkcionalno čudo.

Instagram will load in the frontend.

Pročitajte više: Koja je tajna brenda Comma? Objedinjuje sve potrebe moderne žene – udobnost, eleganciju, kvalitetu i društvenu odgovornost


U svojem je postu s čitateljima podijelila kako u zadnje vrijeme voli otići u kratke šetnje, te je pokazala tri udobne, a elegantne kombinacije koje je svorila od jedne jednostavne, povoljne haljine.

Od pretrpanog do fleksibilnog rasporeda

Sundstrom sebe opisuje kao osobu orijentiranu na ciljeve i razvoj karijere, kao i veliku ljubiteljicu mode. Ponosno ističe kako je alumna Sveučilišta u San Diegu, supruga i majka djevojčice i dva mala psa. Velika ljubiteljica hrane, priznaje kako se ne snalazi najbolje u kuhinji, no radi na poboljšanju.

Njezina je karijera započela u marketingu medicinskih alata, a njezin joj je modni blog bio tek hobi. Ističe kako je željela svoj osobni stil uklopiti u poslovni stil, te pomoći drugim ženama da učine isto putem svog bloga. Bilježenje modnih kombinacija svako joj je jutro činilo zanimljivijim, a primijetila je i povećanje svojeg samopouzdanja.


Pročitajte više: Ljetni stil za ured – Kako biti profesionalna na ljetnim vrućinama?


Nakon nekoliko godina njezin je hobi postao puno više od toga – blog je procvjetao do mjere koju nije očekivala. Vrijedno je nastavila raditi i pisati blog.

A zatim je postala majka. Ističe, iako to zvuči kao klišej, bilo joj je užasno stresno usklađivati majčinstvo, posao i hobi. Odlučila je stvoriti vlastiti balans umjesto da čeka da se stvari same poslože budući da joj je bilo jako važno provesti što više vremena s kćeri.

Danas je njezina marketinška karijera “na čekanju,” te su joj majčinstvo i blog primarni.

Foto: 9to5 chic / Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -