Čarape u uredu ljeti?

Nosite li čarape u uredu ljeti? Ljeto je, konačno smo uhvatile malo boje što odlično stoji uz ljetne, vesele boje. Pokvariti to s čarapama ili ipak ne?

Čarape u uredu ljeti ovisno o dress code

čarape u uredu ljetiAko radite u konzervativnom uredskom okruženju čiji dres code zahtijeva čarape u uredu i ljeti, morat ćete se prilagoditi. Ti uredi su ljeti često ipak malo opušteniji, pa ćete čarape morati nositi samo ako imate sastanke sa klijentima ili neke formalne događaje- Kate Midelton gotovo uvijek viđamo sa čarapama.

Crne čarape nisu prikladne za ljetne mjesece, radije odaberite najtanje čarape od 10 ili 15 DEN-a u boji kože, bez sjaja.

>>Sandale za posao

Neki uredi imaju toliko jaku klimatizaciju da ste jednostavno prisiljeni nositi čarape da se ne prehladite. Ako je ured konzervativan i dress code zahtijeva čarape u uredu ljeti, onda je za očekivati da je ured klimatiziran ( nećete vjerovati, ima i takvih, koji nemaju klimu).

Nosite li samostojeće čarape, svakako pripazite da ne proviruju ispod ruba suknje dok sjedite ili ispod rasporka na suknji dok hodate.

Za konzervativna uredska okruženja, što je duža suknja, gole noge će lakše “proći” . Odlučite li se za suknju do ili malo iznad koljena, svakako nosite čarape.

Cipele moraju biti zatvorenih prstiju, one otvorenih prstiju izgledaju neprofesionalno i jeftino s čarapama.

Mrežaste čarape su prikladne za ljeto, ali nikako široka mreža, već sitna koja izgleda elegantno. Čarapama sa širokom mrežom šaljete potpuno drugačiju poruku. Isto vrijedi i za dokoljenke i kratke čarape sa širokom mrežom koje proviruju ispod hlača.

Gole noge u uredu ljeti

Ako si možete dopustiti gole noge u uredu ljeti, pripazite da su noge savršeno izdepilirane. Depilacija do koljena neće biti dovoljna ako nosite suknje do koljena jer one sežu skoro do pola bedara kad sjednete. U tom slučaju nedepilirane noge neće izgledati dobro.

Sudržite se od prevelikog celebrity sjaja nogu premazanih raznim sjajilima i bronzerima.

 

 

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -