Najljepše čestitke za Majčin dan kojim ćete joj uljepšati dan

Majčin dan prilika je da zahvalimo svojim mamama na svemu što su učinile za nas. Ponekad ni same nisu svjesne koliko su važnu ulogu odigrale u oblikovanju nas u osobe koje danas jesmo. Podsjetite ih – ovu nedjelju rezervirajte za ručak kod mame, donesite joj cvijeće, dajte joj najveći zagrljaj i čestitku s riječima koje dolaze iz vašeg srca. Imamo nekoliko ideja za čestitke za majčin dan. Nadamo se da će vas inspirirati.


Pročitajte više: Majčin dan – Zašto ga se odrekla žena koja ga je stvorila?


Čestitke za majčin dan

  1. Draga mama, hvala ti što si uvijek bila uz mene, podržavala me i voljela me bezuvjetno. Sretan Majčin dan! Bez tebe bih bila osoba kakva sam danas.
  2. Mama, hvala što si me naučila što znači biti snažna, ljubazna, poštena i samostalna. Sretan Majčin dan!
  3. Znam da nije sa mnom uvijek bilo lako, ali nadam se da se isplatilo i da nijednu žrtvu koju si učinila radi mene nisi požalila. Znaj da cijenim i da tek sad – kad sam i ja došla u neke godine – shvaćam sve. Hvala mama. Volim te!
  4. Ne znam jesi li mi više suza obrisala ili osmjeha podarila. Ne zaboravi – i mama ima pravo na suzu, a ja ću ju brisati. Volim te mama!
  5. Sjećaš li se onih tvojih lakiranih štikli koje sam kao curica tako rado krala kad god je bila prilika? E, pa sad znam da sam toliko puta pala na nos u njima s razlogom – nikada nisam mogla i nikada neću moći popuniti tvoje cipele. Sretan majčin dan, najbolja mamo na svijetu!
  6. Hvala ti, mama, što si uvijek bila tu da me podržiš i ohrabriš. Ne mogu ti opisati koliko te volim. Sretan Majčin dan!
  7. Sad tek shvaćam da si sve što si mogla uložila u mene jer nisi imala prilike i podrške da učiniš to za sebe. Nadam se da si ponosna, ja znam da ja na tebe jesam. Volim te mama.
  8. Mama, ti si moj putokaz, svjetionik, kompas i GPS. Da još ovoliko Majčinih dana dočekamo zajedno! Volim te.
  9. „Kada gledaš u svoju mamu, gledaš u najčišću ljubav koju ćeš ikada dobiti” – Mitch Albom. Sretan ti Majčin dan!
  10. Lisa Leslie jednom je rekla: „Moja majka je bila moja uzor prije nego što sam znala značenje te riječi”. I to je stvarno tako. Sretan ti Majčin dan, mama moja!

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

orka grupa

Povezali se Fisherija, the meat, Wine&Friends i Mesoprerada

Dobro poznata društva Bosnić, Fisherija, Slavonica i LU-MA Ekskluziv povezali su se u ORKA Grupu kako bi zajednički osnažili tržišnu poziciju...
- Advertisment -