Isprobali smo chair massage, novu pogodnost za naše članice!

Upitamo li poslodavce kako u prosjeku njihov zaposlenik provede radni dan, većina će vjerojatno odgovoriti – za računalom. Činjenica je da zbog digitalizacije sve veći broj radnika svoje poslove može obavljati za računalom, ali isto tako to znači minimalno osam sati sjedenja dnevno! Drugim riječima, radnik u uredu provede čak trećinu svoga dana sjedeći, što može ostaviti ozbiljne posljedice na njegovo zdravlje.

Povezano:

Sjedilački način života utječe na zdravlje

Stručnjaci već godinama proučavaju štetne posljedice predugog sjedenja po čovjekovo zdravlje te se slažu kako ono može dovesti do pojave srčanih bolesti, kardiovaskularnih smetnji, dijabetesa, pretilosti, depresije te problema s mišićima i zglobovima.

Kako bi se posljedice ipak ublažile, savjetuje se redovito rastezanje na poslu te korištenje svake moguće prilike za ustati  i prošetati. Uz to, velike tvrtke popust Google-a ili Ubera, svoje su urede obogatile prostorom za opuštanje i razgibavanje kako bi poboljšale zdravlje zaposlenika.

Korisno je znati kako i uz mala ulaganja svojim zaposlenicima možete pružiti više. Zahvaljujući paketima koje nudi Merkur Lifestyle d.o.o. i vaši uredi mogu postati oaza opuštanja zaposlenika. Najatraktivnija u ponudi svakako je masaža na stolcu tj. chair massage.

Women in Adria isprobala chair massage

Chair massage je antistresna masaža koja se sastoji od različitih stilova, a koji kombinirani u samo 15 minuta opuštaju područja tijela pod najvećim stresom zbog sjedilačkog načina života – mišiće vrata, ramena i gornjeg dijela leđa. Tretman je prilagođen svakome, te se izvodi preko odjeće i na radnom mjestu zbog čega štedi vrijeme zaposlenika.

Isprobali smo ovu mogućnost i oduševljeni smo njezinim učinkom.

chair massage

“Chair massage je idealna za sve nas koje nemamo tih sat vremena u danu da odemo na masažu, a čini mi se i idealan poklon za poslovne partnere.”

chair massage

“Kako dolazi kraj tjedna tako mi energija pada i ponekad je teško biti produktivna do kraja radnog vremena. Samo 15 minuta masaže pomoglo mi je da se resetiram i bez problema odradim sve preostalo za taj dan. Maserka je bila jako ljubazna, sama sam odredila tempo i jačinu pritiska pa mi je cijelo vrijeme bilo ugodno i opuštajuće”, rekla je Maja Kos.

chair massage

“Mislim da svako tko radi uredski posao ima bolove u leđima ili problema s njima, a upravo ovakva pogodnost je puni pogodak. Nakon samo 15 minuta masaže leđa bolovi su se smanjili i imala sam bolju koncentraciju”, rekla je Ana Dukić.

Osim što ćete omogućiti zaposlenicima smanjenje stresa i opuštanje mišića, ovakav pristup zasigurno će pozitivno utjecati i na povećanje brzine i točnosti u radu, otklanjanju umora i poboljšanju kreativnog razmišljanja. Uz to, u kombinaciji s drugim proizvodima iz ponude Merkur Lifestyle-a, poput Škole zdravih leđa, naučit ćete zaposlenike kako pravilno brinuti o zdravlju kralježnice i cijelog tijela.

U novoj godini promijenite navike svojih zaposlenika i obogatite korporacijsku kulturu! Za više informacija obratite se u Merkur Lifestyle (key account Ante Šarić, [email protected]) i doznajte sve o mogućnostima kreiranja paketa prema Vašoj mjeri te posebnim pogodnostima za članice Women in Adria.

Članicama Women in Adria Merkur Lifestyle omogućava 20% popusta na paket usluga chair massage u uredu u Zagrebu.

Foto: Martina Cvek

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

pretty privilege

Pretty privilege – Lijepim ljudima životni je put popločen zlatom?

Pojam pretty privilege vjerojatno je dobro poznat svima. Odnosi se prilike u životu, poslovne i privatne, koje u većoj količini dobivaju...
- Advertisment -