Citroën C4 lansirao novi C4 i e-C4 100% električni!

Citroën je lansirao na hrvatsko tržište novi Citroën C4 i 100 % električni e-C4 koji predstavljaju pravu prekretnicu i donosi novi izgled budućih Citroën vozila. Citroën se vraća u C-segment s jedinstvenom ponudom i odgovara na sva očekivanja kupaca C – segmenta bilo da se radi o obiteljima ili profesionalnom korištenju. Kao pravi Citroën, on donosi odvažnost, udobnost i humanost.


Pročitajte više: Mikro poduzetnica godine Kristina Ukalović najveća je ljubiteljica Citroena, saznali smo zašto


On je najbolje od Citroëna zahvaljujući povišenoj silueti i odvažnom dizajnu što ga čini prepoznatljivim na prvi pogled. Pruža vrhunsku razinu udobnosti i tehnologije jednostavne za korištenje. Ova kompaktna limuzina ispunjava očekivanja segmenta i naglašava identitet marke Citroën sa:

Snagom koncepta: utjelovljuje snažni iskorak u dizajnu Citroën silueta, donosi povišeni položaj na kotačima velikih dimenzija, aerodinamičnu i energičnu siluetu koja uključuje kodove SUV vozila, naglašen dizajn s grafičkim elementima nudeći brojne mogućnosti personalizacije, njih čak 31.

Citroën C4
Citroën C4

Udobnosti u unutrašnjosti: sve prednosti programa Citroën Advanced Comfort® za povećanu udobnost za sve s progresivnim hidrauličnim graničnicima, sjedalima Advanced Comfort ili Smart Pad Support Citroën kao svjetskom premijerom. Iskustvo udobnosti osnaženo je s 20 tehnologija za pomoć u vožnji koje uključuju Highway Driver Assist, drugu razinu polu-autonomne vožnje kao i 6 tehnologija za povezivost. Te kvalitete su dodatno naglašene na novom, 100% električnom ë-C4 koji nudi iskustvo ë-Comfort ( tišina rada, fluidnost, užitak u vožnji).


Pročitajte više: CITROËN – posebna ponuda gospodarskog vozila za Women in Adria članice


Izborom energije: Citroën s novim C4 i 100% električnim ë-C4 nastavlja svoju električnu ofenzivu i ispisuje novo poglavlje u svojoj povijesti na području kompaktnih limuzina. Novi C4 & ë-C4, 100% ëlektrični, to je isti moderan i tehnološki automobil dostupan s tri različite energije: 100% električni, benzinski ili dizelski kako bi omogućio kupcima izbor učinkovitih motora koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama. Novi 100 % električni ë-C4 novi je korak u strategiji elektrifikacije marke Citroën, nakon modela SUV-a C5 Aircross Hybrid, ë-Jumpy i ë-SpaceTourer.

Citroën c4
Citroën e-C4

U ponudi je s četiri razine opremljenosti: Live, Feel, Feel Pack i Shine. Kupci imaju slobodu izbora između 100 % električnog motora, 3 benzinska motora (PureTech 100 S&S, PureTech 130 S&S i PureTech 155 S&S) te 2 dizelska motora (BlueHDi 110 S&S i BlueHDi 130 S&S). U ponudi je s 5 godina jamstva i servisiranja i s besplatnom registracijom. Prilikom kupnje uz Citroën Financiranje, automobil je dostupan s 0 % kamata uz financijski leasing dok je prilikom financiranja na kredit u ponudi uz 3 % kamate.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -