CITROËN – posebna ponuda gospodarskog vozila

NOVI CITROËN BERLINGO FURGON: UDOBNOST GOSPODARSKOG VOZILA TEHNOLOŠKI OPREMLJENOG PO VAŠOJ MJERI!    

CITROËN je pripremio posebne uvjete financiranje za članice Women i Adria pri kupnji ikonskog Citroën Berlingo Furgon, a u suradnji s UniCredit Leasing Croatia. Radi se o financijskom leasingu u trajanju od 60 mjeseci s cijenom mjesečne rate od 1.290 HRK s godišnjom fiksnom kamatnom stopom u HRK koja iznosi 3,95%*. Vozila se nalaze na lageru u Hrvatskoj i spremna su za isporuku odmah.

Ponuđeni Berlingo ima korisnu nosivost 650 kg te bogati paket serijske opreme (klima, desna klizna vrata, električna parkirna kočnica, svjetla za maglu, autoradio USB Bluetooth, tempomat, protuklizne obloge teretnog prostora, ABS, ESP, ASR, i dr).

Automobil namijenjen profesionalcima, Citroën Berlingo Furgon, robustan je i potpuno usklađen s identitetom Marke, donosi veliki pomak u pogledu stila i opreme, koja pruža udobnost i modularnost. Krojen je po mjeri kako bi se prilagodio svim zanimanjima. Savršen je i učinkovit partner svim poslovnim korisnicima zahvaljujući velikom tovarnom kapacitetu od 3,3 m3, lakoći pristupa i velikoj nosivosti. Citroën Berlingo Furgon koristi novu platformu za bolje upravljanje, te veću udobnost i sigurnost. Uzburkao je svoj segment time što je opremljen s 20 tehnologija za pomoć u vožnji i 4 tehnologije za povezivost.

Nudi najpametnije osmišljen dizajn kako bi se olakšala svakodnevna vožnja uz izniman pristup stražnjem dijelu putem vrata prtljažnika ili dvokrilnih vrata, klizna bočna vrata i brojne korisne pretince, pri čemu zadržava širinu između unutarnjih blatobrana kako bi se izravno mogle utovariti dvije europalete.

*„Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga  u suradnji s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Godišnja fiksna kamatna stopa u HRK iznosi 3,95%, jednokratna naknada zaključenja ugovora iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene objekta leasinga. EKS  4,43%. Trajanje ugovora o leasingu 60 mjeseci. Učešće iznosi 20,00% od kupoprodajne cijene objekta leasinga. Otkupna vrijednost iznosi 20,00% od kupoprodajne cijene objekta leasinga.  Leasing rata je mjesečna, izražava se u HRK i plaća, do datuma dospijeća.„

Ponuda vrijedi samo za aktivne WiA članice. Za detalje se javite na [email protected]

Ukoliko imate potrebe za gospodarskim vozilima većeg kapaciteta, obratite se [email protected], za posebnu ponudu za Women in Adria članice.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime