Zašto naše inspirativne poduzetnice obožavaju Citroen gospodarska vozila?

Odabir automobila, kombija ili gospodarskog vozila za poduzetnike nije odluka koja se lako donosi. Potrebno je razmisliti o prostranosti, ekonomičnosti, servisnim uslugama i o mnogim drugim faktorima. No, čini su da Citroen gospodarska vozila čest odabir poduzetnica. Matea Pirić, direktorica Naftaline, i Ana Lisak, vlasnica Lisak Cateringa, otkrile su nam zašto su Citroen gospodarska vozila njihov odabir.


Pročitajte više: Mikro poduzetnica godine Kristina Ukalović najveća je ljubiteljica Citroena, saznali smo zašto!


Matea Pirić kaže da su za Naftalinu odabrali dva Citroena, Citroen Berlingo koji je kupljen 2018. godine i od tada je prešao 167 tisuća kilometara te Citroen Berlingo Business kupljen 2020. godine koji je prešao 43 tisuće kilometara.

“Kod odabira gospodarskog vozila, ključna nam je prostranost s obzirom na to da su naše dostave često značajnog volumena, zatim ekonomičnost na koju uvijek obraćamo pažnju s obzirom na vrlo izazovnu industriju u kojoj poslujemo i pouzdanost jer su naši proizvodi zastupljeni na području cijele Hrvatske pa i šire zbog čega naša vozila prolaze veliki broj kilometara u ciklusu njihove uporabe”, objasnila je Matea.

Funkcionalnost, praktičnost i ekonomičnost ključni su kriteriji za odabir

Citroenovim vozilima su vjerni zbog kvalitetnog omjera cijene i kvalitete. Vozila su dio Naftalininih logističkih procesa jer svojom pouzdanošću doprinose točnosti isporuka te ultimativnom zadovoljstvu klijenata koji su Naftalini uvijek na prvom mjestu.

Matea drugim poduzetnicima preporučuje da biraju gospodarska vozila po mjeri svog poslovanja, a bitno je da vozilo svojim dimenzijama, prijevoznim kapacitetom te opremom odgovara poslovnim potrebama poduzetnika.

“Funkcionalnost, praktičnost i ekonomičnost ključni su kriteriji za odabir. Ako ste uz to zadovoljni i dizajnom, nije na odmet, ali kada su gospodarska vozila u pitanju, to ne bi trebao biti prioritet. Konačno, vrlo je bitno odabrati vozilo za koje postoji dobro razvijena servisna mreža i za koje postoje brzo dostupni rezervni dijelovi kako redovno održavanje i eventualni izvanredni servisi ne bi značajno utjecali na kontinuitet poslovanja”, istaknula je Matea, dodajući kako Citroen im brz i kvalitetan servis što je uvelike doprinijelo odluci o kupovini drugog Citroenovog gospodarskog vozila.


Pročitajte više: Odlična ponuda za laka gospodarska vozila Citroën


Razmišljam i da ostala vozila zamijenim za Citroen

Inspirativna poduzetnica Ana Lisak, vlasnica Cateringa Lisak, ima čak četiri Citroenova gospodarska vozila od kojih su dva s rashladnim uređajima. Njezino zadovoljstvo ovim brendom automobila potaknulo ju je i da za osobni automobil odabere Citroen C-4.

“Vrlo su praktični i po gradu ne troše puno goriva, a uz redovno servisiranje ne stvaraju dodatne troškove popravka. Također, imaju jako iskoristiv utovarni prostor, prostran i dovoljno visok. Komforna kabina omogućava dobru preglednost što je važno za teretna vozila pri parkiranju i vožnji unatrag. Razmišljam da ostala vozila zamijenim za Citroen, ali tek kad se situacija s korona krizom popravi i posao vrati u normalu”, zaključila je Ana.


Sve WiA članice imaju posebne pogodnosti na Citroen gospodarska vozila.


Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -