Neodoljivi Curaprox putni set – čisti i zdravi zubi u svakoj prilici

Iznimno nježna, učinkovita putna četkica za zube, 10 ml osvježavajuće Be you paste za prirodno izbjeljivanje zuba i dvije međuzubne četkice s praktičnim držačem. Kvalitetna CURAPROX oralna higijena – kamo god krenuli.

Svake sekunde u našoj usnoj šupljini stvori se milijun bakterija koje svoje kolonije grade na našim desnima, zubima te na području između zuba. Kako bismo bakterije držali pod kontrolom, vrlo je važno da u svakom trenutku uz sebe imamo sve što nam je potrebno za potpunu oralnu higijenu.


Pročitajte više: Djeca iz Bjelovara obožavaju svoju stomatologinju koja ih liječi u kostimu Superzubarice!


Malen i praktičan Curaprox putni set sadrži sve što vam je potrebno za potpunu oralnu higijenu u bilo kojoj prilici – kod kuće, u uredu ili na putovanju.

Kako bi vaši zubi i desni bili čisti i zdravi kamo god krenuli i gdje god se nalazili, imajte ga uvijek pri ruci u automobilu, ladici, džepu ili torbi. Ova kutijica malih je dimenzija (9,5 cm x 6 cm) i idealno rješenje za kvalitetnu oralnu higijenu u pokretu.

Curaprox putni set dolazi u pet veselih boja

Pročitajte više: Danijela Glavosek Kovačić je privatna stomatologinja, razvija videoigre i aplikacije, otvara polikliniku, samohrana je majka, a sad ulazi i u politiku!


Curaprox putni set u praktičnoj, atraktivnoj kutijici veselih boja sadrži:

  1. ČETKICU U KOJU ĆE SE VAŠI ZUBI I DESNI ZALJUBITI
    Zašto dentalni stručnjaci preporučuju CS 5460? Zato jer su nježne i učinkovite. 5460 iznimno tankih CUREN® vlakana, gusto poredanih na glavi četkice pružaju jedinstvenu snagu čišćenja. Sklopiva putna verzija u dva dijela novo je izdanje našeg klasičnog dizajna.
  2. ZUBNU PASTU ZA DNEVNU DOZU NJEŽNOG IZBJELJIVANJA
    Šest osvježavajućih okusa u šest veselih boja Curaprox Be You pasta za zube od 10 ml. Za svakodnevno nježno i prirodno izbjeljivanje te dugotrajnu svježinu. Nova dimenzija oralne higijene.
  3. MEĐUZUBNE ČETKICE ZA POTPUNU NJEGU
    Koja je tajna besprijekorne čistoće teško dostupnih i uskih prostora između zuba? Iznimno tanka, duga i izdržljiva vlakna Curaprox CPS međuzubnih četkica. Nježno i učinkovito čišćenje u samo jednom potezu. Unutra, van i gotovo. Jednom dnevno, kroz svaki međuzubni prostor, za zdravlje zuba i desni.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -