DataBox – rješenje za velike količine podataka koje treba zaštititi i pohraniti 

U današnjem digitalnom dobu sve je više i više podataka koji zahtijevaju određeni prostor za pohranu, ali i zaštitu od različitih prijetnji koje ih mogu uništiti. Tu na scenu stupa DataBox, domaća tvrtka čije su okosnice pouzdani Data Centar i Cloud rješenja. 

Iz DataBoxa su nedavno pokrenuli kampanju posvećenu upravo Cloud rješenjima, a s obzirom na to da je riječ o relativno apstraktnom pojmu, bilo je potrebno mnogo truda da bi se ona uspješno realizirala. Voditeljica marketinga u DataBoxu Kristina Kurtaj objasnila je da je izgradnja strategije brenda i pozicioniranje na tržištu najteži, ali i najzanimljiviji dio marketinga.  

databox cloud

Potpuna zaštita podataka 

“Prvi izazov je bio pronalazak partnera u vidu kreativne agencije koja će skupa sa mnom te kroz moj brief realizirati kampanju koja će zadovoljiti B2B tržište. Tu je u priču uskočila sisačka agencija EuroArt 93 te sam vrlo ponosna na posao koji smo odradili. Prvi smo na tržištu krenuli s takvim pristupom i edukacijom tržišta kroz kvalitetne native i PR članke na portalima koji nisu usko vezani uz ICT industriju te sam sigurna da će rezultati ubrzo biti vidljivi”, tvrdi Kurtaj.  

DataBox tvrtkama i organizacijama nudi potpunu zaštitu njihovih podataka, bez potrebe za sastancima i izvještajima. Njihovi klijenti gotovo da mogu zaboraviti tko im čuva podatke jer im u svakom trenutku mogu pristupiti, a i mogu biti sigurni da su zaštićeni. 


Pročitajte više: Cloud pohrana – 5 servisa za koje trebate znati


Individualni pristup i rješenja po mjeri svakog korisnika 

“Jedan od najvećih izazova je razumijevanje i adekvatno ciljanje specifičnih potreba korisnika usluga. Rješenje leži u praćenju tehnoloških inovacija, jačanju sigurnosti podataka i što većoj dostupnosti i pouzdanosti usluga. Iako smo na tržištu niti deset godina, preuzeli smo ulogu mentora koji educira tržište pohrane i zaštite podatka”, objašnjava Kurtaj.  

Broj informacija i podataka važnih za poslovanje raste iz dana u dan, a samim time se povećava i broj tvrtki koje pružaju usluge podatkovnih centara i cloud usluga. Ono što DataBox izdvaja od sličnih tvrtki je to što naglasak stavljaju na poslovnog korisnika, odnosno na korisničke potrebe.  

Inzistiraju na stvarnoj podršci, individualnom pristupu i rješenjima krojenim po mjeri svakog pojedinog korisnika. Nastoje biti ne samo pružatelji usluga, već svakom korisniku posvetiti dovoljno vremena i upoznati se s njihovim poslovnim procesima te saznati njihove stvarne potrebe.

Foto: Domagoj Kunić

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -