Tijelo je potrebno čistiti i iznutra – evo jednostavnog načina

Jeste li znali da Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) preporuča minimalno dvije porcije voća i tri porcije povrća dnevno, uzimajući pod jednu porciju onoliko koliko nam stane u šaku? Koliko se nas stvarno toga pridržava? Zbog brzog načina življenja često posežemo za nezdravim i bržim opcijama koje su dokazano štetne za naš organizam.

Thomas Edison još je davnih dana rekao da liječnik budućnosti neće ljudsko tijelo liječiti lijekovima već će prehranom liječiti i sprječavati bolesti. Tim se motom vode osnivači Pulse Shake proizvoda. Upravo s ciljem da svatko unese preporučenu dnevnu dozu zdravoga u sebe, stvoreni su Pulse Shake proizvodi – proizvodi puni vitamina, minerala, vlakana – svakojakih mikro i makronutrijenata.


Pročitajte više: Ako ste stalno umorni i iscrpljeni, spas pronađite u vrećici zdravlja


Usvojite novu zdravu naviku

Suvremeni način života udaljava nas od prirode i nas samih. Stres, nepravilna prehrana, manjak fizičke aktivnosti, sjedilački način života i boravak pred ekranima karakteristični su za sve veći broj ljudi. A naše navike i rutina određuju i našu budućnost. Zdrave navike – baš kao i one nezdrave – usvajaju se kroz praksu. Pa ako ćete danas krenuti usvajati jednu novu zdravu navuku za sebe, neka to bude navika konzumiranja Pulse Shake proizvoda koji u sebi sadržavaju sve što je potrebno za pravilno funkcioniranje organizma.

Kod dobrog dodatka prehrani ključna je sinergija sastojaka, odnosno međusobno nadopunjavanje sastojaka kojih ne manjka u ovim dodacima prehrani. Čak 80 posto korisnika kojekakvih suplemenata u vidu tableta i kapsula nije svjesno da su vitaminski i multivitaminski kompleksi koje koriste gotovo u potpunosti sintetski, dok su Pulse Shake napitci zapravo ‘smrznuto’ povrće i voće posebnim procesom koji omogućava da se svejedno zadrže svi nutritivni sastojci.

Ako želite očistiti organizam i održati tjelesnu masu, za vas je Detox & Cleanser Blend – prirodni biljno – voćni prah.


Pročitajte više: Ines Paun Bizilj: ‘Istovremeno sam radila i trčala s bebom’


Resetirajte se i osvježite

Sadrži jabuku, ananas, zelenu šljivu, koprivu, kaktus i noni. Plod kaktusa poboljšava mikrocirkulaciju, ubrzava metabolizam i izbacivanje masnoća i toksina iz crijeva. Kopriva čisti i regulira jetru, bubrege i nadbubrežne žlijezde. Ananas daje probavne enzime kako bismo očuvali želudac te lakše i bolje probavili hranu.

Detox & Cleanser Blend bit će odličan za vas ako ste primijetili da vam je teško ostati fokusiranim i entuzijastičnim, da ste preopterećeni i da vašim tijelom vladaju negativne vibracije. Blagotvorno ljekovito bilje i voće iz ovog prirodnog blenda pomoći će vam da se resetirate i osvježite. Kad god osjetite naprezanje i zamor posegnite za ovim prirodnim pomagačima.

Koristi se tako da se otopi u pola čaše vode i popije jednom dnevno. Ne preporuča se njegovo uzimanje duže od četiri tjedna u kontinuitetu. Osim njega, Pulse Shake nudi i Living Juice Blend koji je odličan za imunitet i protiv iscrpljenosti te Proteins & Omega Smoothie koji doprinosi rastu i održavanju mišićne mase. Više o svim proizvodima možete saznati ovdje.

Članak je pripremljen u suradnji s Pulse Shake.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

neplaćeni kućanski rad

Kakva percepcija… Muškarci misle da rade znatno više kućanskih poslova nego...

U Australiji je provedeno zanimljivo istraživanje koje ukazuje na to da ženama na tjednoj bazi u prosjeku ode 22,3 sata na...
- Advertisment -