Ako ste stalno umorni i iscrpljeni, spas pronađite u vrećici zdravlja

Od malih nogu učimo da se moramo hraniti zdravo. Što manje masti i šećera, a što više voća i povrća. Iako to svi znamo, ponekad je uz sve obaveze i ubrzani privatni i poslovni život kojeg vodimo teško naći vremena za pripremanje zdravih obroka. Adekvatna konzumacija voća i povrća smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti, raka želuca i debelog crijeva, govore podaci Svjetske zdravstvene organizacije. Svaka bi odrasla osoba dnevno u svoj organizam trebala unijeti 400 grama voća i povrća.

U teoriji se čini izvedivo, ali u praksi – čini se – rijetko tko se pridržava ove doze. Provjerili smo koliko to čine naše čitateljice i čitatelji. Na našoj anketi na LinkedInu čak 58 posto je priznalo da jede manje voća i povrća od preporučene doze. Tek 12 posto jede više, a točno koliko se preporuča jede svega 15 posto, a isto toliko ih jede preporučenu dozu, ali ne svaki dan.

Po recepturi svježe iscijeđenog soka

Upravo s ciljem da svatko unese preporučenu dnevnu dozu zdravih namirnica, stvoreni su Pulse Shake proizvodi. Vode se time da je sinergija proizvoda ključ za povećanje hranjivih vrijednosti u dodacima prehrani. Riječ je o liniji od tri proizvoda, a jedan od njih je Living Juice Blend, rađen po recepturi svježe iscijeđenog soka.

Ovaj prirodni voćni prah sadrži malinu, acerolu, korijen celera, đumbir, ciklu, jabuku i kurkumu. U jednoj vrećici sadrži 377 mg vitamina C iz liofilizirane acerole. Što to uopće znači? Liofilizirani plodovi sadrže većinu svojih hranjivih tvari, čak oko 97 posto. Drugim riječima – nakon rehidracije, hranjiva vrijednost liofiliziranog voća i povrća vrlo je slična svježem plodu!

Složen i skup je to tehnološki postupak kojim se dobiva najbolja sačuvanost cjelovitosti fitokompleksa u pripravku te optimalna koncentracija djelatne tvari. Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, zaštiti stanica od oksidativnog stresa te normalnoj funkciji imunološkog sustava.


Pročitajte više: Ines Paun Bizilj: ‘Istovremeno sam radila i trčala s bebom’


Dnevna doza zdravlja

Napitak je bez aditiva, stabilizatora i konzervanasa. Savršen je za konzumaciju ujutro, za buđenje organizma osiguravajući mu vitamine, minerale, vlakna i ostale fito nutrijente iz voća i povrća. Vitamini, minerali i antioksidansi u ovom soku nalaze se u potpuno prirodnoj recepturi, kompletno adaptivni našem organizmu koji ih koristi u apsolutnim omjerima.

Pije se jednom dnevno tako da se sadržaj vrećice otopi u pola čaše vode. Living Juice Blend odličan je za imunitet i protiv umora i iscrpljenosti. Pulse Shake zaista ima dnevnu dozu zdravlja!

Uz Living Juice Blend tu je i Proteins & Omega Smoothie koji doprinosi rastu i održavanju mišićne mase ili Detox & Cleanser Blend za održavanje tjelesne mase i čišćenje organizma. Više o proizvodima možete saznati ovdje.

Living Juice Blend

Članak je pripremljen u suradnji s Pulse Shake.

Foto: Domagoj Bregant / Pulse Shake

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -