Neočekivani posjetitelj upao u kadar u live prijenosu

Novinarku Courtney Kube je u studiju, u prijenosu uživo na MSNBC-u, omeo neočekivani gost – njezino četverogodišnje dijete. Video je postao viralni hit, a ljudi su oduševljeni “iznenadnim dolaskom simpatičnog uljeza”, kako ga je opisao jedan korisnik Twittera.

Kube, koja za NBC pokriva vijesti o nacionalnoj sigurnosti, izvještavala je o turskoj invaziji na Siriju, kada je u kadar “upao” njezin nasmijani sin. Kube je, unatoč iznenađenju, nastavila izvještavati, udaljivši ga od kamera.

“Oprostite, moja djeca su ovdje…na prijenosu uživo”, rekla je kratko, a tada je kadar prekinut prikazom karte Bliskog istoka. Kad se kamera “vratila” na Kube, djeteta više nije bilo, a ona je nastavila neometano izvještavati.

Zbog prijelomnih vijesti nije ih mogla ostaviti u vrtiću

Prema NBC-u, maleni uljez i njegov brat blizanac bili su tog jutra u studiju jer ih Kube nije mogla ostaviti u vrtiću za predškolce. “Prijelomne vijesti iz Sirije nisu se poklapale s radnim vremenom vrtića”, rekla je Kube. Stoga je povela dječake sa sobom na posao.

Povezano: Profesorica održala predavanje s bebom na leđima

Međutim, dijete u prijenosu uživo nije nešto sasvim novo. Ovaj incident podsjeća na jedan segment BBC-jevog javljanja uživo u kojemu je gost prekinut na isti način. Naime, profesor Robert E. Kelly objašnjavao je smjenu predsjednika Južne Koreje kad je njegova kći ušla u njegov ured, a slijedilo ju je drugo dijete, a zatim i majka koja ih je izvela van iz ureda.

“Incident” se svidio gledateljima

Gledatelji ovaj incident nisu doživjeli kao propust, naprotiv, počeli su hvaliti MSNBC i Kube za emitiranje trenutka koji se može dogoditi i s kojim se mogu poistovjetiti svi zaposleni roditelji. Videozapis je na Twitteru prikupio gotovo 60,000 lajkova.

Mnogi su pohvalili su novinarku zbog načina na koji je izašla na kraj s nepredvidivom situacijom. “Ovo je bio najbolji dio programa do sada. Iako je bila vidljivo iznenađena, način na koji je pogledala dijete bio je prekrasan – s velikim osmijehom i puno ljubavi ”, samo je jedan od brojnih komentara. “To je mama koja ima posložene prioritete.”

Povezano: Allyson Felix oborila rekord Usaina Bolta 10 mjeseci nakon poroda

Drugi pak hvale MSNBC što su prihvatili ovaj trenutak i iskoristili ga kako bi na društvenim medijima podržali nju i ostale majke u redakciji. “Mislim da je fantastično što joj je dozvoljeno povestu djecu sa sobom na posao. Bravo za MSNBC”, pohvalio ih je jedan korisnik. Izgleda da se svi slažu oko jednog – lijepo je, među brojnim isceniranim sadržajima, i negativnim vijestima ponekad vidjeti i trenutak iz stvarnog, svakodnevnog života.

Foto: Instagram

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

sajam čokolade i kave

Najveći sajam čokolade i kave ponovno u Family mallu

Treću godinu za redom pod pokroviteljstvom Muzeja čokolade Zagreb održavaju se Dani čokolade i kave u Family mallu. Najveći sajam čokolade...
- Advertisment -